Brie z nadzieniem żurawinowo-orzechowym
Brie z nadzieniem żurawinowo-orzechowym jest Wegetariańskie przepis z 8 porcjami. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 9g białka, 11g tłuszczu, oraz w sumie 200 kalorii. Na 77 centów za porcję, ten przepis okładki 7% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Przynosi wam to moje przepisy. Sprawdza się jako niedrogi dodatek. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Tylko kilka osób zrobiło ten przepis, a 1 powiedziałby, że trafił na miejsce. Jeśli masz żurawinę, okrągły jędrny ser brie, skórkę pomarańczową i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Z łyżeczką wynik 36%, to danie jest raczej złe. Podobne przepisy to Pekan Żurawinowy Pieczony Brie, Pekan Żurawinowy Pieczony Brie, oraz Pieczone Brie z kruszonką żurawinowo-Pekanowo-Bekonową.
Instrukcje
Umieść posiekane orzechy pekan i połówki orzechów pekan na 9-calowej patelni.
Piec w piekarniku regularnym lub konwekcyjnym 325, wstrząsając patelnią raz, aż posiekane orzechy będą złote pod skórą, 6 do 8 minut.
W małej misce wymieszaj tosty posiekane orzechy, żurawinę i skórkę pomarańczową.
Podziel ser na pół poziomo, aby zrobić dwie warstwy. Ułóż jedną warstwę, pokrój bokiem do góry, na talerzu lub, jeśli go upieczesz, w płytkim, żaroodpornym ramekinie lub na żaroodpornym talerzu.
Mieszankę żurawinową rozłożyć równomiernie na ser. Ustaw drugą warstwę, odetnij bok w dół, na wypełnienie i delikatnie naciśnij. Ułóż połówki orzechów na górze.
Podawać w temperaturze pokojowej (Patrz uwagi) lub ciepłej.
Aby podawać na ciepło, piec w piekarniku regularnym lub konwekcyjnym 325, aż ser się ogrzeje i zacznie zmiękać, 6 do 8 minut.
Podawać plastry bagietki obok.