Brie z karmelizowaną cebulą, Pistacją i żurawiną
Brie z karmelizowaną cebulą, Pistacją i żurawiną to bezglutenowe przystawka. Ten przepis służy 10 i kosztuje 84 centów za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 10g białka, 30 g tłuszczu, oraz w sumie 330 kalorii. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Mieszanka octu balsamicznego, cebuli, margaryny w sztyfcie i garści innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak aromatyczny. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 40 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 22%. Ten wynik nie jest tak doskonały. Podobne przepisy to Truskawkowe brie panini z karmelizowaną cebulą, Pieczone Brie z karmelizowaną cebulą i galaretką z pieprzu, oraz Żurawinowy Pistacjowy Pieczony Brie.
Instrukcje
Piekarnik nagrzać do 350º.
Roztopić masło w 10-calowej patelni na średnim ogniu. Cebulę ugotować na maśle 10minut, często mieszając. Wymieszać z żurawiną, brązowym cukrem i octem. Gotować około 5 minut, często mieszając, aż mieszanina zostanie zagęszczona i karmelizowana.
Delikatnie umyj płytkę żaroodporną olejem.
Umieść ser na środku talerza.
Bakeuncoved 8 do 10 minut lub aż ser jest miękki i częściowo stopiony.
Łyżka cebuli polewa na ser.