Brie-and-Veggie Breakfast warstwy
Brie-and-Veggie śniadanie warstwy może być tylko poranny posiłek szukasz. Ten przepis sprawia, że 10 porcji z 365 kalorii, 20g białka, oraz 19g tłuszczu każdy. Na 1,44 zł za porcję, ten przepis okładki 17% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba uznała ten przepis za smaczny i satysfakcjonujący. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 42 minuty. Mieszanka Brie okrągłe, cebula, chleb na zakwasie bochenek, i garść innych składników są wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis tak przepyszne. Przynosi wam to moje przepisy. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 45%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Brie-and-Veggie Breakfast warstwy, Brie-and-Veggie Brunch warstwy, oraz Łosoś i Brie śniadanie warstwy dla podobnych receptur.
Instrukcje
Podsmaż pierwsze 3 składniki w gorącym oleju 10 do 12 minut lub po prostu, aż warzywa będą miękkie i plastry cebuli zaczynają się złocisty.
Wykończyć i wyrzucić skórkę z Brie.
Ser pokroić w 1/2 cala kostki.
Warstwa lekko nasmarowane 13-x 9-calowe naczynie do pieczenia z połową każdej z kostek chleba, mieszanka cebuli, kostki Brie, i parmezan.
Ubijamy jajka i kolejne 4 składniki; połowę masy jajecznej zalewamy równomiernie serem. Powtórz warstwy raz. Przykryć i schłodzić co najmniej 8 godzin lub do 24 godzin.
Piec w 350 przez 45 do 50 minut lub do lekko rumiane na górze i ustawić w centrum.
*2 szklanki (8 oz.) można zastąpić rozdrobniony ser szwajcarski.