Bresaola z rukolą, koprem włoskim i serem Manchego
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na przystawki, więc daj Bresaola z rukolą, koprem włoskim i serem Manchego. Ten przepis służy 18. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezglutenowy i pierwotny przepis ma 51 kalorii, 3G białka, oraz 4G tłuszczu na porcję. Na 30 centów za porcję, ten przepis okładki 2% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba była zadowolona, że wypróbowali ten przepis. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Jeśli masz parmezan, oliwę z oliwek, sok z cytryny i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Z łyżeczką wynik 29%, to danie jest raczej złe. Spróbuj Sałatka Z Arugulanem I Bresaola, Bresaola-owinięte Persimmons z rukolą, oraz Pizza figowa, manchego i rukola dla podobnych receptur.
Instrukcje
Wymieszać oliwę z oliwek i sok z cytryny; odstawić sos na bok.
Umieścić 1 plaster bresaola na powierzchni roboczej z 1 długim bokiem równoległym do krawędzi.
Umieścić 3 liście rukoli na 1 krótkim końcu, tak aby liście rozciągały się poza 1 długim bokiem. Wierzchu warstwą pokrojonego kopru włoskiego, następnie 2 paski sera.
Skropić 1/2 łyżeczki dressingu. Zaczynając od napełnionego końca, zwijamy bresaola, zamykając nadzienie. Ułóż, szew stronie w dół, na talerzu. Powtórz z pozostałymi składnikami, aby uformować łącznie 18 rolek. (Może być wykonany 4 godziny wcześniej. Przykryć folią; schłodzić. Przed podaniem odstawić na 30 minut w temperaturze pokojowej.)
* Dostępne na rynkach włoskich i niektórych sklepach specjalistycznych żywności.