Brazylijskie Quentao

Brazylijskie Quentao
Brazylijski Quentao jest bezglutenowe, przyjazne dla fodmap i wegańskie przepis z 8 porcjami. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 0g białka, 0g tłuszczu, oraz w sumie 378 kalorii. Na 2,75 zł za porcję, ten przepis okładki 2% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 14 osób uznało ten przepis za pyszny i satysfakcjonujący. Udaj się do sklepu i odbierz cukier, wodę, korzeń imbiru i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 30 minut. Ogólnie ten przepis zarabia nie tak ogromny spoonacular wynik 10%. Podobne przepisy to Krem Brazylijski, Brazylijska Feijoada, oraz Brazylijski Burger z jajkiem.

Instrukcje

1
Wlać cukier do 3-litrowego rondla i umieścić na średnim ogniu. Gotować mieszając delikatnie, aż cukier stopi się i zmieni kolor na złoty, o 10 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
CukierCukier
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Z SosemPatelnia Z Sosem
2
Ostrożnie i powoli wlać wodę, mieszając, aby rozpuścić karmel.
Składniki, których będziesz potrzebować
KarmelKarmel
WodaWoda
3
Dodaj imbir, limonkę i cynamon; doprowadzić do wrzenia, następnie zmniejszyć ogień do średniego, i gotować na wolnym ogniu przez 10 do 15 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
CynamonCynamon
ImbirImbir
WapnoWapno
4
Wlać cachaca, i gotować, aż gorące, o 5 protokół więcej. Przecedzić przed podaniem.
Składniki, których będziesz potrzebować
CachacaCachaca

Wyposażenie

TrudnośćNormalny
Gotowe W30 m.
Porcje8
Ocena Zdrowia0
Magazyn