Braunschweiger i Nut Ball

Braunschweiger i Nut Ball
Need a bezglutenowe i FODMAP przyjazny hor d ' oeuvre? Braunschweiger i Nut Ball mogą być super przepis do wypróbowania. Ten przepis daje 32 porcje z 164 kalorie, 5G białka, oraz 16G tłuszczu każdy. Na 60 centów za porcję, ten przepis okładki 10% twoje codzienne zapotrzebowanie na witaminy i minerały. Jedna osoba zrobiła ten przepis i zrobiłaby go ponownie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Mieszanka sera, sos worcestershire, orzechy włoskie i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak przepyszny. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na wynik 71%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Braunschweiger i Nut Ball, Easy Braunschweiger Ball, oraz Data i nakrętka power Bars podobnych receptur.

Instrukcje

1
W misce wymieszać braunschweiger, ser śmietankowy, sos Worcestershire i 1/3 orzechów włoskich ręcznie. Uformuj piłkę i przechowuj w lodówce 30 minut lub do momentu, gdy stanie się twardy.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sos WorcestershireSos Worcestershire
Serek śmietankowySerek śmietankowy
Orzechy WłoskieOrzechy Włoskie
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Cukierki Peachie-oCukierki Peachie-o
2
Zwiń pozostałe orzechy włoskie, aby je pokryć. Przechowywać w lodówce do podania.
Składniki, których będziesz potrzebować
Orzechy WłoskieOrzechy Włoskie
RolkaRolka

Wyposażenie

TrudnośćTwardy
Gotowe W45 m.
Porcje32
Ocena Zdrowia18
Magazyn