Bratwurst z jabłkami, cebulą i kapustą kiszoną

Bratwurst z jabłkami, cebulą i kapustą kiszoną
Bratwurst z jabłkami, cebulą i kapustą kiszoną może być tylko przystawką, której szukasz. Na $1.97 za porcję, ten przepis okładki 16% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja zawiera 398 kalorii, 13g białka, oraz 25 g tłuszczu. Ten przepis służy 6. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Udaj się do sklepu i podnieś cebulę, nasiona kopru włoskiego, nasiona kminku i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 42%. Ten wynik jest całkiem niezły. Spróbuj Bratwurst z kapustą kiszoną i jabłkami, Niemieckie Kiełbaski Z Jabłkami, Kiszoną Kapustą I Cebulą, oraz Bratwurst i kapusta kiszona dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Umieść stojak na środku piekarnika; rozgrzej do 204°.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
2
Kminek i koper włoski umieścić w małych plastikowych torebkach. Nasiona zmiażdżyć młotkiem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Nasiona KminkuNasiona Kminku
Nasiona Kopru WłoskiegoNasiona Kopru Włoskiego
NasionaNasiona
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Torby ZiplocTorby Ziploc
3
Dodaj mąkę i pieprz do worka; wstrząśnij, aby zmiksować.
Składniki, których będziesz potrzebować
PieprzPieprz
Mąka UniwersalnaMąka Uniwersalna
Gruby Czerwony CukierGruby Czerwony Cukier
4
Rozłóż kiszoną kapustę na dnie szklanego lub ceramicznego naczynia do pieczenia o wymiarach 13x9x2 cali.
Składniki, których będziesz potrzebować
Kapusta KiszonaKapusta Kiszona
20 Do 25 Całych Liści Szpinaku20 Do 25 Całych Liści Szpinaku
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Do PieczeniaPatelnia Do Pieczenia
5
Posypać 1/3 mieszanki mąki. Ułóż plastry cebuli; posypać połową pozostałej mieszanki mąki, a następnie lekko solą.
Składniki, których będziesz potrzebować
Mąka UniwersalnaMąka Uniwersalna
CebulaCebula
SólSól
6
Rozłóż połowę plasterków jabłka, a następnie posyp pozostałą mieszaniną mąki.
Składniki, których będziesz potrzebować
20 Do 25 Całych Liści Szpinaku20 Do 25 Całych Liści Szpinaku
Kwadraty Każdy) Biała Cukrowa Powłoka, Grubo PosiekanaKwadraty Każdy) Biała Cukrowa Powłoka, Grubo Posiekana
Mąka UniwersalnaMąka Uniwersalna
7
Ułóż kiełbasę na jabłkach, a następnie ułóż pozostałe plastry jabłek wokół kiełbasy. Włóż liście laurowe.
Składniki, których będziesz potrzebować
Liście LauroweLiście Laurowe
Puszka Kiszonej Kapusty, Opłukana, Odsączona I PosiekanaPuszka Kiszonej Kapusty, Opłukana, Odsączona I Posiekana
Kwadraty Każdy) Biała Cukrowa Powłoka, Grubo PosiekanaKwadraty Każdy) Biała Cukrowa Powłoka, Grubo Posiekana
8
Bulion wymieszać, wermut, i ketchup w miarce.
Składniki, których będziesz potrzebować
WermutWermut
Opakowanie Szynki Delikatesowej Pokrojonej W Cienkie PlasterkiOpakowanie Szynki Delikatesowej Pokrojonej W Cienkie Plasterki
BulionBulion
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
MiarkaMiarka
9
Wlać mieszaninę bulionu równomiernie. Przykryć szczelnie folią.
Składniki, których będziesz potrzebować
BulionBulion
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Folia AluminiowaFolia Aluminiowa
10
Pieczona kiełbasa 45 minut. Odsłaniać; posmarować roztopionym masłem. Piecz na wolnym ogniu, aż brzegi jabłek i kiełbasek zaczną brązowieć, o 25 minut dłużej.
Składniki, których będziesz potrzebować
Puszka Kiszonej Kapusty, Opłukana, Odsączona I PosiekanaPuszka Kiszonej Kapusty, Opłukana, Odsączona I Posiekana
KiełbasaKiełbasa
Kwadraty Każdy) Biała Cukrowa Powłoka, Grubo PosiekanaKwadraty Każdy) Biała Cukrowa Powłoka, Grubo Posiekana
MasłoMasło
11
Podawać z chlebem.
Składniki, których będziesz potrzebować
ChlebChleb
TrudnośćTwardy
Gotowe W45 m.
Porcje6
Ocena Zdrowia8
Rodzaje PotrawDodatki
Magazyn