Bratwurst z jabłkami, cebulą i kapustą kiszoną

Bratwurst z jabłkami, cebulą i kapustą kiszoną
Bratwurst z jabłkami, cebulą i kapustą kiszoną może być tylko przystawką, której szukasz. Na $1.97 za porcję, ten przepis okładki 16% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja zawiera 398 kalorii, 13g białka, oraz 25 g tłuszczu. Ten przepis służy 6. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Udaj się do sklepu i podnieś cebulę, nasiona kopru włoskiego, nasiona kminku i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 42%. Ten wynik jest całkiem niezły. Spróbuj Bratwurst z kapustą kiszoną i jabłkami, Niemieckie Kiełbaski Z Jabłkami, Kiszoną Kapustą I Cebulą, oraz Bratwurst i kapusta kiszona dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Umieść stojak na środku piekarnika; rozgrzej do 204°.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
2
Kminek i koper włoski umieścić w małych plastikowych torebkach. Nasiona zmiażdżyć młotkiem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Nasiona KminkuNasiona Kminku
Nasiona Kopru WłoskiegoNasiona Kopru Włoskiego
NasionaNasiona
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Torby ZiplocTorby Ziploc
3
Dodaj mąkę i pieprz do worka; wstrząśnij, aby zmiksować.
Składniki, których będziesz potrzebować
PieprzPieprz
Mąka UniwersalnaMąka Uniwersalna
Gruby Czerwony CukierGruby Czerwony Cukier
4
Rozłóż kiszoną kapustę na dnie szklanego lub ceramicznego naczynia do pieczenia o wymiarach 13x9x2 cali.
Składniki, których będziesz potrzebować
Kapusta KiszonaKapusta Kiszona
Funtów Jeżyn (okołoFuntów Jeżyn (około
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Do PieczeniaPatelnia Do Pieczenia
5
Posypać 1/3 mieszanki mąki. Ułóż plastry cebuli; posypać połową pozostałej mieszanki mąki, a następnie lekko solą.
Składniki, których będziesz potrzebować
Mąka UniwersalnaMąka Uniwersalna
CebulaCebula
SólSól
6
Rozłóż połowę plasterków jabłka, a następnie posyp pozostałą mieszaniną mąki.
Składniki, których będziesz potrzebować
Funtów Jeżyn (okołoFuntów Jeżyn (około
1 Funt Jasnego Chleba żytniego, Czerstwego, Pokrojonego W Kostkę1 Funt Jasnego Chleba żytniego, Czerstwego, Pokrojonego W Kostkę
Mąka UniwersalnaMąka Uniwersalna
7
Ułóż kiełbasę na jabłkach, a następnie ułóż pozostałe plastry jabłek wokół kiełbasy. Włóż liście laurowe.
Składniki, których będziesz potrzebować
Liście LauroweLiście Laurowe
Puszka Kiszonej Kapusty, Opłukana, Odsączona I PosiekanaPuszka Kiszonej Kapusty, Opłukana, Odsączona I Posiekana
1 Funt Jasnego Chleba żytniego, Czerstwego, Pokrojonego W Kostkę1 Funt Jasnego Chleba żytniego, Czerstwego, Pokrojonego W Kostkę
8
Bulion wymieszać, wermut, i ketchup w miarce.
Składniki, których będziesz potrzebować
WermutWermut
Opakowanie Szynki Delikatesowej Pokrojonej W Cienkie PlasterkiOpakowanie Szynki Delikatesowej Pokrojonej W Cienkie Plasterki
BulionBulion
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
MiarkaMiarka
9
Wlać mieszaninę bulionu równomiernie. Przykryć szczelnie folią.
Składniki, których będziesz potrzebować
BulionBulion
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Folia AluminiowaFolia Aluminiowa
10
Pieczona kiełbasa 45 minut. Odsłaniać; posmarować roztopionym masłem. Piecz na wolnym ogniu, aż brzegi jabłek i kiełbasek zaczną brązowieć, o 25 minut dłużej.
Składniki, których będziesz potrzebować
Puszka Kiszonej Kapusty, Opłukana, Odsączona I PosiekanaPuszka Kiszonej Kapusty, Opłukana, Odsączona I Posiekana
KiełbasaKiełbasa
1 Funt Jasnego Chleba żytniego, Czerstwego, Pokrojonego W Kostkę1 Funt Jasnego Chleba żytniego, Czerstwego, Pokrojonego W Kostkę
MasłoMasło
11
Podawać z chlebem.
Składniki, których będziesz potrzebować
ChlebChleb
TrudnośćTwardy
Gotowe W45 m.
Porcje6
Ocena Zdrowia8
Rodzaje PotrawDodatki
Magazyn