Branzino Grillowane Nadziewane Cytryną

Branzino Grillowane Nadziewane Cytryną
Grillowane Branzino Nadziewane cytryną może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Obserwujesz swoją figurę? Ten jaskiniowiec, bezglutenowy, bezmleczny i pierwotny przepis ma 489 kalorii, 81g białka, oraz 14g tłuszczu na porcję. Ten przepis służy 4 i kosztuje $8.58 za porcję. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. To będzie hit w Twoim 4 Lipca wydarzenie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Udaj się do sklepu i odbierz liście laurowe, pietruszkę, sól i pieprz oraz kilka innych rzeczy, które możesz zrobić dzisiaj. Aby zużyć oliwę z oliwek można śledzić to danie główne z Smażony Banan, Granolan i jogurt Parfait jako deser. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 82%. Ten wynik jest niesamowity. Spróbuj Branzino Grillowane Nadziewane Cytryną, Nadziewane Branzino, oraz Pieczone Branzino z cytryną dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Zapal grill lub rozgrzej patelnię grillową. Doprawić rybę solą i pieprzem. Każdą jamę wypełniamy gałązką tymianku, liściem laurowym i 2 plastrami cytryny. Otrzyj zewnętrzną część branzino oliwą z oliwek i doprawić solą i pieprzem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sól I PieprzSól I Pieprz
Oliwa Z OliwekOliwa Z Oliwek
Liście LauroweLiście Laurowe
Morszczuk EuropejskiMorszczuk Europejski
CytrynaCytryna
TymianekTymianek
RybyRyby
Sucha Przyprawa RubSucha Przyprawa Rub
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Do GrillaPatelnia Do Grilla
Kasztany Wodne, JulienneKasztany Wodne, Julienne
2
Grill branzino na dużym ogniu, obracając raz, aż rumiane i chrupiące i po prostu gotowane przez, o 7 minut na stronie.
Składniki, których będziesz potrzebować
Morszczuk EuropejskiMorszczuk Europejski
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Kasztany Wodne, JulienneKasztany Wodne, Julienne
3
Podawać od razu, podając sól, kliny cytrynowe i pietruszkę przy stole.
Składniki, których będziesz potrzebować
Klin CytrynowyKlin Cytrynowy
Pietruszka-naćPietruszka-nać
SólSól

Polecane wino: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir

Pinot Grigio, Gruener Veltliner i Pinot Noir są doskonałym wyborem dla Seabass. Ryby są tak różnorodne jak wino, więc trudno wybrać wina, które pasują do każdej ryby. Ostre białe wino, takie jak Pinot grigio lub Grüner Veltliner, pasuje do każdej białej ryby o delikatnym smaku. Mięsiste, silnie aromatyzowane ryby, takie jak łosoś i tuńczyk, poradzą sobie nawet z lekkim czerwonym winem, takim jak pinot noir. Alois Lageder Terran Alpina Pinot Grigio vigneti delle Dolomiti z 4.3 na 5 gwiazdek wydaje się dobrym meczem. Kosztuje około 16 dolarów za butelkę.
Alois Lageder Terra Alpina Pinot Grigio Vigneti delle Dolomiti
Alois Lageder Terra Alpina Pinot Grigio Vigneti delle Dolomiti
# 51 Wine Spectator Top 100 of 2021Alois Lageder Terra Alpina Pinot Grigio ma jasnożółty kolor z wyraźnymi kwiatowymi aromatami z nutą przyprawy; średnio treściwy z dobrą mineralnością i precyzyjnym wykończeniem.Dobrze pasuje do ryb i skorupiaków, drobiu, białych mięs jako przystawka lub do posiłku
TrudnośćŚredni
Gotowe W45 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia69
Magazyn