Braesola i lekko marynowana Sałatka z grzybami i kalafiorem z chrupiącym Parmigiano
Braesolan i lekko marynowana Sałatka z grzybami i kalafiorem z chrupiącym Parmigiano może być tylko dodatkiem, którego szukasz. Ten bezglutenowy i pierwotny przepis służy 4 i kosztuje 1,22 zł za porcję. Jedna porcja zawiera 126 kalorii, 11g białka, oraz 7G tłuszczu. Jeśli masz dziecko rukola, cebula, sól koszerna, i kilka innych składników na rękę, można to zrobić. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina i 40 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 55%. Ten wynik jest dobry. Spróbuj Krewetki na musie z awokado i lekko marynowanym ogórku z sałatką jabłkową, Sałatka z selera i grzybów z ogolonym Parmigiano, oraz Sałatka grzybowa z olejem truflowym i Parmigiano-Reggiano dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
Połącz grzyby, cebulę, kalafior, liście tymianku, pokruszoną czerwoną paprykę, ocet i sól w misce. Wrzucić dobrze połączyć, przykryć i odstawić w temperaturze pokojowej co najmniej 1 godzinę, mieszając raz lub dwa razy. To będzie rodzaj gotować warzywa i lekko marynować je.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cebula Hiszpańska, Pokrojona W Kostkę O Wymiarach 2,5 Cm
1/2 Główki Kapusty Włoskiej Drobno Pokrojonej
Całe Dojrzałe Oliwki
8 Plastrów Salami Genueńskiej, Posiekanych
Cienkie Plasterki Szynki Virginia Lub Prosciutto
Sałata Czerwona Liściasta, Pokrojona Na 2-calowe Kawałki
Świeże Tortille Mączne Do Serwowania
Pokrojony W Kostkę Chleb Czerstwy (kostki 1/2 Cala), Bez Skórek
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
2
Rozgrzej piekarnik do 375 stopni F.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®
3
Na tacy wyłożonej matą silikonową lub papierem pergaminowym wykonaj 4 płaskie koła Parmigiano.
Składniki, których będziesz potrzebować
Parmigiano Reggiano
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Wzory W Archiwum „rzemiosła” Na Stronie Internetowej Country Woman
4
Piec dyski Parmigiano, aż ser wygląda złocisty i koronkowy, 6 do 7 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
Parmigiano Reggiano
4-1/2 Szklanki Startego Sera Cheddar
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®
5
Wyjmij ser z piekarnika i pozostaw do ostygnięcia przez 1 do 2 minut, a następnie poluzuj je z tacy. Rezerwa.
Składniki, których będziesz potrzebować
4-1/2 Szklanki Startego Sera Cheddar
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®
6
Podzielić braesola między 4 talerze. Mieszankę grzybową wymieszać z rukolą i mżawką dużego tłuszczu. Smak, aby upewnić się, że mieszanka jest pyszna. Ułóż stos mieszanki warzywnej na górze braesola na każdym talerzu. Pokrusz dysk Parmigiano na każdym talerzu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Parmigiano Reggiano
Warzywa Mieszane
8 Plastrów Salami Genueńskiej, Posiekanych
Piersi Z Kurczaka Z Rożna
Bita śmietana Lub Lody Waniliowe I Dodatkowe Prażone Orzechy Pekan (opcjonalnie)