Braesola i lekko marynowana Sałatka z grzybami i kalafiorem z chrupiącym Parmigiano

Braesolan i lekko marynowana Sałatka z grzybów i kalafiora z chrupiącym Parmigiano może być dobrym przepisem na rozszerzenie pudełka z przepisami na przystawki. Ten przepis służy 4 i kosztuje $1.22 za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 11g białka, 7G tłuszczu, oraz w sumie 126 kalorii. 6 osób było zadowolonych, że wypróbowali ten przepis. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina i 40 minut. Jeśli masz pieprz, grzyby cremini, braesola i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe i pierwotne dieta. Jest dostarczany przez Foodnetwork. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 64%, co jest dobre. Spróbuj Braesolan i lekko marynowana Sałatka z grzybami i kalafiorem z chrupiącym Parmigiano, Krewetki na musie z awokado i lekko marynowanym ogórku z sałatką jabłkową, oraz Sałatka z selera i grzybów z ogolonym Parmigiano dla podobnych receptur.
Instrukcje
Połącz grzyby, cebulę, kalafior, liście tymianku, pokruszoną czerwoną paprykę, ocet i sól w misce. Wrzucić dobrze połączyć, przykryć i odstawić w temperaturze pokojowej co najmniej 1 godzinę, mieszając raz lub dwa razy. To będzie rodzaj gotować warzywa i lekko marynować je.
Rozgrzej piekarnik do 375 stopni F.
Na tacy wyłożonej matą silikonową lub papierem pergaminowym wykonaj 4 płaskie koła Parmigiano.
Piec dyski Parmigiano, aż ser wygląda złocisty i koronkowy, 6 do 7 protokół.
Wyjmij ser z piekarnika i pozostaw do ostygnięcia przez 1 do 2 minut, a następnie poluzuj je z tacy. Rezerwa.
Podzielić braesola między 4 talerze. Mieszankę grzybową wymieszać z rukolą i mżawką dużego tłuszczu. Smak, aby upewnić się, że mieszanka jest pyszna. Ułóż stos mieszanki warzywnej na górze braesola na każdym talerzu. Pokrusz dysk Parmigiano na każdym talerzu.