Brązowy Cukier-Balsamiczne Szkliwione Pomarańcze

Brązowy cukier-balsamiczne szkliwione pomarańcze mogą być tylko przystawką, której szukasz. Ten przepis sprawia, że 2 porcje z 164 kalorie, 2G białka, oraz 0g tłuszczu każdy. Na 86 centów za porcję, ten przepis okładki 10% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Mieszanka octu balsamicznego, brązowego cukru, pomarańczy pępka i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak smaczny. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe, przyjazne dla fodmap i wegańskie dieta. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Przynosi wam to moje przepisy. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 61%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Szynka glazurowana z brązowym cukrem i balsamicznym, Brązowy cukier i balsamiczny Polędwica wieprzowa, oraz Brązowy Cukier I Balsamiczny Polędwica Wieprzowa Szkliwiona dla podobnych receptur.
Instrukcje
Obierz pomarańcze i pokrój je w poprzek na plasterki o grubości 1/4 cala. Pomarańcze podzielić równomiernie pomiędzy 2 talerze.
Połącz brązowy cukier i ocet; mieszanka ocet mżawka na pomarańcze. Przykryć i marynować w lodówce 2 godziny.