Boże Narodzenie Wassail z pieczonymi jabłkami

Boże Narodzenie Wassail z pieczonymi jabłkami
Świąteczny Wassail z pieczonymi jabłkami może być dobrym przepisem na poszerzenie kolekcji hor d ' oeuvre. Ten przepis serwuje 20 i kosztuje 53 centy za porcję. Jedna porcja zawiera 175 kalorii, 1G białka, oraz 0g tłuszczu. Mieszanka koncentratu soku pomarańczowego, laski cynamonu, brązowy cukier i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak smaczny. Będzie hitem w Twoim Boże Narodzenie wydarzenie. Niewiele osób zrobiło ten przepis, a jeden powiedziałby, że trafił na miejsce. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe i wegańskie dieta. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 35 minut. Z łyżką wynik 19% to danie jest raczej złe. Podobne przepisy są Christmas Wassail, Różowe Czerwone Świąteczne Jabłka, oraz Pieczona szynka i jabłka.

Instrukcje

1
Rozgrzej piekarnik do 350 stopni F (175 stopni C).
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®
2
Połówki jabłek, ścięte boki w dół, na blasze do pieczenia.
Składniki, których będziesz potrzebować
Kwadraty Każdy) Biała Cukrowa Powłoka, Grubo PosiekanaKwadraty Każdy) Biała Cukrowa Powłoka, Grubo Posiekana
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Smażone KrewetkiSmażone Krewetki
3
Piec w nagrzanym piekarniku, aż jabłka będą miękkie, 10 do 15 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
Kwadraty Każdy) Biała Cukrowa Powłoka, Grubo PosiekanaKwadraty Każdy) Biała Cukrowa Powłoka, Grubo Posiekana
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®
4
Dusić 2 szklanki jabłecznika, goździków, ziela angielskiego i gałki muszkatołowej w dużym czajniku lub garnku przez 10 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
JabłecznikJabłecznik
10 Mięsistych Golonek Cielęcych O Grubości 2-3 Cali10 Mięsistych Golonek Cielęcych O Grubości 2-3 Cali
2 3/4 Szklanki Całych Migdałów, Ze Skórką I Uprażonych2 3/4 Szklanki Całych Migdałów, Ze Skórką I Uprażonych
1 Ciasto Funtowe Z żurawiną, Pokrojone W Kostki O Wymiarach 1/2 Cala, Tak Aby Uzyskać 2 Szklanki (można Też Wykorzystać 2 Szklanki Resztek Ciasta Duńskiego Lub Pączków W Połączeniu Z Suszoną żurawiną – Patrz Poniżej)1 Ciasto Funtowe Z żurawiną, Pokrojone W Kostki O Wymiarach 1/2 Cala, Tak Aby Uzyskać 2 Szklanki (można Też Wykorzystać 2 Szklanki Resztek Ciasta Duńskiego Lub Pączków W Połączeniu Z Suszoną żurawiną – Patrz Poniżej)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Słonina WieprzowaSłonina Wieprzowa
5
Dodać pozostały cydr jabłkowy, koncentrat soku pomarańczowego i koncentrat lemoniady; mieszać do uzyskania gładkiej konsystencji.
Składniki, których będziesz potrzebować
Koncentrat Soku PomarańczowegoKoncentrat Soku Pomarańczowego
Pokroić W Kostkę O Wymiarach 1-1/2 CalaPokroić W Kostkę O Wymiarach 1-1/2 Cala
JabłecznikJabłecznik
6
Do wassailu wymieszać brązowy cukier; podgrzewać, aż prawie się zagotuje. Upieczone połówki jabłek i laski cynamonu wrzucić do wassail; podawać na ciepło.
Składniki, których będziesz potrzebować
Stoli Vanilla (opcjonalnie, Aby Dać Kopa)Stoli Vanilla (opcjonalnie, Aby Dać Kopa)
RamięRamię
Kwadraty Każdy) Biała Cukrowa Powłoka, Grubo PosiekanaKwadraty Każdy) Biała Cukrowa Powłoka, Grubo Posiekana
TrudnośćTwardy
Gotowe W35 m.
Porcje20
Ocena Zdrowia1
Magazyn