Boćwina, Fasola Szparagowa I Grzyby-Gotowane Na Parze

Boćwina, Fasola Szparagowa I Grzyby-Gotowane Na Parze
Boczniak szwajcarski, fasolka szparagowa i grzyby-gotowane na parze to bezglutenowe i pierwotne danie główne. Ten przepis sprawia, że 2 porcje z 281 kalorii, 21g białka, oraz 16G tłuszczu każdy. Na 2,48 zł za porcję, ten przepis okładki 36% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba uznała ten przepis za smaczny i satysfakcjonujący. Jeśli masz fasolę , sól i pieprz, chard szwajcarski, i kilka innych składników na rękę, można zrobić to. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 22 minuty. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 78%. Ten wynik jest całkiem niezły. Podobne przepisy to Saute-Chard Szwajcarski na parze, Jajka z pieczarkami i Chardą Szwajcarską, oraz Chard szwajcarski smażony z grzybami Shiitake.
TrudnośćŁatwy
Gotowe W22 m.
Porcje2
Ocena Zdrowia45
Magazyn