Bourbon Street New York Strip Steak

Bourbon Street New York Strip Steak
Bourbon Street New York Strip Steak może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezmleczny przepis ma 1603 kalorii, 34g białka, oraz 24g tłuszczu na porcję. Ten przepis służy 2. Na 16,48 zł / porcja, ten przepis okładki 19% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 229 osób uznało ten przepis za smaczny i satysfakcjonujący. Mieszanka bourbon whiskey, brown sugar, new york strip steki i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis tak przepyszne. Aby zużyć ciemnobrązowy cukier, możesz podążać za tym daniem głównym z Ciasteczka Z Brązowym Masłem Z Brązowym Cukrem jako deser. To będzie hit w Twoim valentin day wydarzenie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina i 25 minut. Z łyżeczką wynik 55%, to danie jest całkiem dobre. Podobne przepisy to Grillowany New York Strip Steak z sosem do steków z piwa i melasy, New York Strip Steak, oraz New York Strip Steak with Spicy Coffee Rub.

Instrukcje

1
Delikatnie skruszyć steki młotkiem do mięsa. Ostrym nożem lekko nacinaj mięso po jednej stronie po przekątnej.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pomidory Rzymskie, Wydrążone, Przekrojone Na Pół I Pokrojone W KostkęPomidory Rzymskie, Wydrążone, Przekrojone Na Pół I Pokrojone W Kostkę
2 średnie żółte Cebule, Obrane, Przekrojone Na Pół I Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala2 średnie żółte Cebule, Obrane, Przekrojone Na Pół I Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
3 Szklanki Bułki Tartej Panko3 Szklanki Bułki Tartej Panko
1 żółty Owocowy Roll-up1 żółty Owocowy Roll-up
2
Steki ułożyć w naczyniu zapiekanym, ułożyć bokiem do góry i polać bourbonem. Równomiernie natrzeć brązowy cukier na każdym steku. Marynować w lodówce przez 1 do 3 godzin.
Składniki, których będziesz potrzebować
6 średnich Gruszek Bartlett Lub D'Anjou6 średnich Gruszek Bartlett Lub D'Anjou
Whisky Bourbon (zalecane: Maker's Mark)Whisky Bourbon (zalecane: Maker's Mark)
Pomidory Rzymskie, Wydrążone, Przekrojone Na Pół I Pokrojone W KostkęPomidory Rzymskie, Wydrążone, Przekrojone Na Pół I Pokrojone W Kostkę
2 3/4 Uncji (75 Gramów) Złotych Rodzynek2 3/4 Uncji (75 Gramów) Złotych Rodzynek
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
(polecane: Velveeta)(polecane: Velveeta)
3
Rozgrzej grill do wysokiego ciepła i lekko ruszt olejowy.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 1/2 Funta Sera Tallegio, Posiekanego1 1/2 Funta Sera Tallegio, Posiekanego
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Sambal (pasta Czosnkowo-chili)Sambal (pasta Czosnkowo-chili)
4
Steki umieścić na gorącym grillu, od strony cukru w dół.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pomidory Rzymskie, Wydrążone, Przekrojone Na Pół I Pokrojone W KostkęPomidory Rzymskie, Wydrążone, Przekrojone Na Pół I Pokrojone W Kostkę
Z Migdałami (po 1,45 Uncji), PosiekanymiZ Migdałami (po 1,45 Uncji), Posiekanymi
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Sambal (pasta Czosnkowo-chili)Sambal (pasta Czosnkowo-chili)
5
Niech gotować, aż cukier karmelizuje, 3 do 5 protokół, następnie przerzucić steki, i zakończyć gotowanie do pożądanej doneness.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pomidory Rzymskie, Wydrążone, Przekrojone Na Pół I Pokrojone W KostkęPomidory Rzymskie, Wydrążone, Przekrojone Na Pół I Pokrojone W Kostkę
Z Migdałami (po 1,45 Uncji), PosiekanymiZ Migdałami (po 1,45 Uncji), Posiekanymi
TrudnośćEkspert
Gotowe W1 h, 25 m.
Porcje2
Ocena Zdrowia8
Magazyn