Bourbon przyprawiony wieprzowiną ze słodkimi ziemniakami i jabłkami
Bourbon przyprawiony wieprzowiną ze słodkimi ziemniakami i jabłkami to bezglutenowe i bezmleczne przepis z 12 porcjami. Jedna porcja zawiera 269 kalorii, 23G białka, oraz 12g tłuszczu. Na 1,12 zł za porcję, ten przepis okładki 19% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Wiele osób naprawdę lubi ten napój. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Mieszanka słodkich ziemniaków, oleju roślinnego, soku pomarańczowego i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak smaczny. 140 osób było zadowolonych, że spróbowało tego przepisu. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 50 minut. Ogólnie ten przepis zarabia spektakularny spoonacular wynik 81%. Spróbuj Pieczone jabłka i słodkie ziemniaki w polewie miodowo-Bourbonowej, Farro i sałatka miodowa z słodkimi ziemniakami, jabłkami i kasztanami, oraz Wieprzowina z jabłkami i słodkimi ziemniakami dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 425 stopni F.
Wymieszać i brązowy cukier. Rezerwa 1/4 szklanki.
Wieprzowinę posmarować olejem. Pocierać pozostałą mieszanką przyprawową.
Umieść polędwiczki wieprzowe na środku dużej płytkiej, wyłożonej folią patelni do pieczenia.
Wymieszaj zarezerwowaną mieszankę przypraw i sok pomarańczowy w dużej misce.
Dodać słodkie ziemniaki i jabłka; wrzucić do herbu dobrze. Ułóż słodkie ziemniaki i jabłka, pokrój boki w dół, wokół wieprzowiny.
Pieczeń 30 do 35 minut lub aż wieprzowina jest pożądana doneness i słodkie ziemniaki są miękkie. Słodkie ziemniaki i jabłka wrzucić do soków z patelni; podawać z pokrojoną wieprzowiną.