Bourbon Peach Cobbler może być tylko Southern przepis, którego szukasz. Ten przepis służy 8. Ten deser ma 754 kalorie, 8G białka, oraz 45 g tłuszczu na porcję. Na 1,59 zł za porcję, ten przepis okładki 13% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 20 osób wypróbowało i polubiło ten przepis. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina. Mieszanka śmietany, cukru, mielonego cynamonu i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 38%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Bourbon Peach Cobbler, Bourbon Peach Cobbler, oraz Bourbon Peach Cobbler dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
Rozgrzej piekarnik do 375 stopni F.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1/2 Szklanki Drobno Startego świeżego Lub Odsączonego Przygotowanego Chrzanu
2
Połączyć brzoskwinie, bourbon, 1/4 szklanki cukru, skrobia kukurydziana i cynamon w dużej misce i wrzucić do herbu.
Pokrój 1 1/2 patyków masła na małe kawałki; dodaj do mieszaniny mąki i pokrój ją blenderem do ciast lub rękami, aż mieszanina wygląda jak gruba okruchy.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Cytryna, Skórka Starta I 4 Skórki Z Cytryny
Śliwki Duszone Lub Inne Owoce
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
42 Czerwony Sznurek Lukrecji
5
Wlać śmietanę i wymieszać, aż ciasto się połączy. Nie przepracuj; ciasto powinno być lekko lepkie, ale łatwe do opanowania.
Składniki, których będziesz potrzebować
Przygotowany Biszkopt, Przekrojony Poziomo Na Dwa Kawałki
Gotowe Ciasto Na Pizzę Kupione W Sklepie
6
Roztopić pozostałe 1/2 trzymać masło w A10-calowy patelni żeliwnej na średnim ogniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Cytryna, Skórka Starta I 4 Skórki Z Cytryny
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pecorino O Grubości 1/4 Cala
7
Dodać mieszaninę brzoskwini i gotować delikatnie do ogrzania przez, o 5 protokół.
Przenieść mieszaninę do naczynia do pieczenia 2-quart (lub pozostawić na patelni). Upuść ciasto przez łyżki stołowe na ciepłe brzoskwinie. (Mogą być luki, ponieważ ciasto będzie nadmuchać i rozprzestrzeniać się podczas pieczenia.)
Riesling, wino musujące i Zinfandel są doskonałym wyborem na południe. Ogólnie rzecz biorąc, istnieje kilka zasad, które pomogą Ci sparować wino z południowym jedzeniem. Przyjazne jedzenie riesling lub białe wino musujące sprawdzi się z wieloma smażonymi potrawami, podczas gdy zinfandel świetnie nadaje się do potraw z grilla. Możesz spróbować Domaine Leseurre Dry Cuvee Classique Riesling. Recenzenci bardzo to lubią z 4.8 z 5 gwiazdek i cena około 23 dolarów za butelkę.