Bourbon Peach Cobbler może być tylko Southern przepis, którego szukasz. Ten przepis służy 8. Ten deser ma 754 kalorie, 8G białka, oraz 45 g tłuszczu na porcję. Na 1,59 zł za porcję, ten przepis okładki 13% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 20 osób wypróbowało i polubiło ten przepis. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina. Mieszanka śmietany, cukru, mielonego cynamonu i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 38%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Bourbon Peach Cobbler, Bourbon Peach Cobbler, oraz Bourbon Peach Cobbler dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
Rozgrzej piekarnik do 375 stopni F.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®
2
Połączyć brzoskwinie, bourbon, 1/4 szklanki cukru, skrobia kukurydziana i cynamon w dużej misce i wrzucić do herbu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Opakowanie Serka śmietankowego, Zimnego I Pokrojonego W Kostki O Wymiarach 1/2 Cala
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
3
Mąkę, pozostałą 1/2 szklanki cukru, proszek do pieczenia i sól przesiać do miski.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 1/3 Szklanki Melasy
Cukierki Kukurydziane, Dodatkowe Precle I Owalne Ciasteczka Czekoladowe Z Kremem (w Całości I Pokruszone)
Sok Z Cytryny, Opcjonalnie
Sól Do Obramowania Szkła
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
4
Pokrój 1 1/2 patyków masła na małe kawałki; dodaj do mieszaniny mąki i pokrój ją blenderem do ciast lub rękami, aż mieszanina wygląda jak gruba okruchy.
Przenieść mieszaninę do naczynia do pieczenia 2-quart (lub pozostawić na patelni). Upuść ciasto przez łyżki stołowe na ciepłe brzoskwinie. (Mogą być luki, ponieważ ciasto będzie nadmuchać i rozprzestrzeniać się podczas pieczenia.)
Riesling, wino musujące i Zinfandel są doskonałym wyborem na południe. Ogólnie rzecz biorąc, istnieje kilka zasad, które pomogą Ci sparować wino z południowym jedzeniem. Przyjazne jedzenie riesling lub białe wino musujące sprawdzi się z wieloma smażonymi potrawami, podczas gdy zinfandel świetnie nadaje się do potraw z grilla. Możesz spróbować Domaine Leseurre Dry Cuvee Classique Riesling. Recenzenci bardzo to lubią z 4.8 z 5 gwiazdek i cena około 23 dolarów za butelkę.