Bourbon i melasa-Glazurowana pierś indyka
Bourbon i melasa-Glazurowana pierś indyka to bezmleczne napój. Jedna porcja zawiera 542 kalorie, 49g białka, oraz 4G tłuszczu. Na 5,36 zł za porcję, ten przepis okładki 28% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 4. Udaj się do sklepu i odbierz bourbon whiskey, sos pieprzowy, sól koszerną i kilka innych rzeczy, które możesz zrobić dzisiaj. 3 osoby próbowały i polubiły ten przepis. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina i 55 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 60%. Ten wynik jest całkiem niezły. Spróbuj Melasa-Glazurowana pierś indyka i żołądź, Słodkie ziemniaki polane melasą, orzechami pekan i bourbonem, oraz Kanapki z indykiem na gorąco z melasą Bourbon musztarda dla podobnych receptur.
Instrukcje
Wymieszaj whisky, melasę i brązowy cukier w rondlu, aż brązowy cukier się rozpuści.
Umieścić na średnim ogniu, doprowadzić do duszenia, i wyłączyć ogień; wymieszać sól i ostry sos pieprzowy do mieszaniny.
Zalać marynatą do dużej miski.
Włożyć pierś z indyka do marynaty skórą w dół; odstawić na 1 godzinę, okazjonalnie obracając pierś z indyka.
Przełożyć indyka na patelnię. Zachowaj marynatę do fastrygowania.
Rozgrzej piekarnik do 450 stopni F (230 stopni C).
Piecz pierś z indyka w rozgrzanym piekarniku, aż termometr do mięsa włożony w najgrubszą część mięsa odczytuje 160 stopni F (70 stopni C), około 45 minut. Baste Indyk okazjonalnie z zachowaną marynatą. Odstawić pierś indyka na 10 minut przed krojeniem.