Bourbon Gingersnap Crusted Ham
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na dania główne,więc spróbuj szynki Bourbon Gingersnap Crusted. Ten przepis służy 14. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezmleczny przepis ma 747 kalorii, 57g białka, oraz 44g tłuszczu na porcję. Na 1,27 zł za porcję, ten przepis okładki 27% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Mieszanka ciasteczek gingersnap, brązowy cukier, szynka i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak przepyszny. Aby zużyć bourbon, można śledzić to danie główne z Babeczki czekoladowe Bourbon Pecan Pie z lukrem orzechowym jako deser. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 66%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Gingersnap Crusted Salmon, Gingersnap-szynka chrupiąca z sosem morelowo-musztardowym, oraz Gingersnap-Crusted Sweet Potato Cake dla podobnych receptur.
Instrukcje
Ocena szynki przez spiralę wokół niego z nożem od góry do dołu obracając się jak idziesz, a następnie powtórzyć w innym kierunku tworząc diamenty z krzyżowym wzorem około 1 cal od siebie.
Umieść szynkę w naczyniu do pieczenia, włóż termometr do mięsa, przykryj folią i piecz w rozgrzanym piekarniku 121°, aż temperatura osiągnie130, około 2-4 godzin w zależności od wielkości szynki.
Diamenty wyjąć szczypcami, osuszyć papierowymi ręcznikami, posmarować syropem klonowym, a następnie musztardą, posypać brązowym cukrem, posypać bourbonem i nacisnąć na okruchy gingersnap.Włóż termometr do mięsa i piecz w rozgrzanym piekarniku 177°, aż szynka osiągnie140, około 30-60 minut w zależności od wielkości, przed pozostawieniem jej na 30 minut i wyrzeźbieniem.