Bourbon Gingersnap Crusted Ham

Bourbon Gingersnap Crusted Ham
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na dania główne,więc spróbuj szynki Bourbon Gingersnap Crusted. Ten przepis służy 14. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezmleczny przepis ma 747 kalorii, 57g białka, oraz 44g tłuszczu na porcję. Na 1,27 zł za porcję, ten przepis okładki 27% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Mieszanka ciasteczek gingersnap, brązowy cukier, szynka i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak przepyszny. Aby zużyć bourbon, można śledzić to danie główne z Babeczki czekoladowe Bourbon Pecan Pie z lukrem orzechowym jako deser. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 66%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Gingersnap Crusted Salmon, Gingersnap-szynka chrupiąca z sosem morelowo-musztardowym, oraz Gingersnap-Crusted Sweet Potato Cake dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Ocena szynki przez spiralę wokół niego z nożem od góry do dołu obracając się jak idziesz, a następnie powtórzyć w innym kierunku tworząc diamenty z krzyżowym wzorem około 1 cal od siebie.
Składniki, których będziesz potrzebować
Przygotowana Musztarda, OpcjonalniePrzygotowana Musztarda, Opcjonalnie
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 żółty Owocowy Roll-up1 żółty Owocowy Roll-up
2
Umieść szynkę w naczyniu do pieczenia, włóż termometr do mięsa, przykryj folią i piecz w rozgrzanym piekarniku 121°, aż temperatura osiągnie130, około 2-4 godzin w zależności od wielkości szynki.
Składniki, których będziesz potrzebować
Woda, Aby UmożliwićWoda, Aby Umożliwić
Przygotowana Musztarda, OpcjonalniePrzygotowana Musztarda, Opcjonalnie
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Ostry Sos Z Oleju SezamowegoOstry Sos Z Oleju Sezamowego
1-1/2 Kwarty Lodów O Smaku Ciasteczek I śmietanki, Zmiękczonych1-1/2 Kwarty Lodów O Smaku Ciasteczek I śmietanki, Zmiękczonych
Żółty Cukier I Różne PosypkiŻółty Cukier I Różne Posypki
1 łyżeczka Soku Cytrynowego GOYA®1 łyżeczka Soku Cytrynowego GOYA®
3
Diamenty wyjąć szczypcami, osuszyć papierowymi ręcznikami, posmarować syropem klonowym, a następnie musztardą, posypać brązowym cukrem, posypać bourbonem i nacisnąć na okruchy gingersnap.Włóż termometr do mięsa i piecz w rozgrzanym piekarniku 177°, aż szynka osiągnie140, około 30-60 minut w zależności od wielkości, przed pozostawieniem jej na 30 minut i wyrzeźbieniem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Dodatkowe Ciasteczka Imbirowe, Przekrojone Na Pół, OpcjonalnieDodatkowe Ciasteczka Imbirowe, Przekrojone Na Pół, Opcjonalnie
Półsłodka Lub Niesłodzona Czekolada, PosiekanaPółsłodka Lub Niesłodzona Czekolada, Posiekana
Czysty Syrop Klonowy (najlepiej Klasy B) Plus 4 łyżeczki Do PodaniaCzysty Syrop Klonowy (najlepiej Klasy B) Plus 4 łyżeczki Do Podania
Whisky Bourbon (zalecane: Maker's Mark)Whisky Bourbon (zalecane: Maker's Mark)
8 Cienkich Plastrów Szynki Virginia Lub Prosciutto8 Cienkich Plastrów Szynki Virginia Lub Prosciutto
Woda, Aby UmożliwićWoda, Aby Umożliwić
Przygotowana Musztarda, OpcjonalniePrzygotowana Musztarda, Opcjonalnie
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Ostry Sos Z Oleju SezamowegoOstry Sos Z Oleju Sezamowego
Bulion Z Kurczaka W Proszku Goya®Bulion Z Kurczaka W Proszku Goya®
Żółty Cukier I Różne PosypkiŻółty Cukier I Różne Posypki
4 Uncje Wysokiej Jakości Sera Dojrzewającego Z Mleka Krowiego, Takiego Jak Beecher's Flagship Cheese, Posiekanego4 Uncje Wysokiej Jakości Sera Dojrzewającego Z Mleka Krowiego, Takiego Jak Beecher's Flagship Cheese, Posiekanego
TrudnośćEkspert
Gotowe W4 hrs
Porcje14
Ocena Zdrowia21
Magazyn