Boule de Fromage aux Herbes et au Bacon

Boule de Fromage aux Herbes et au Bacon
Boule de Fromage aux Herbes et au Bacon jest bezglutenowe przepis z 1 porcją. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 62g białka, 202g tłuszczu, oraz w sumie 2156 kalorii. Na $7.44 za porcję, ten przepis okładki 41% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Niewiele osób robiło ten przepis, a 1 powiedziałoby, że trafił w sedno. Jeśli masz serek śmietankowy, tymianek, ser cheddar i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 2 godziny i 20 minut. Z łyżeczką wynik 67%, to danie jest całkiem dobre. Podobne przepisy to Classic Walnut Boule, Parmezan & Scallion Boule, oraz Siewna Boule Multigrain.

Instrukcje

1
Wymieszać ser śmietankowy, ser Cheddar, sos sałatkowy, zielona cebula, boczek, 1 łyżeczka koperku, tymianek, czarny pieprz, sól koszerna, Worcestershire, i pieprz cayenne w misce, aż składniki są równomiernie rozłożone. Przykryj miskę folią.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Całe świeże Jalapeno1 Całe świeże Jalapeno
Świeże Gałązki Koperku Lub Estragonu (opcjonalnie)Świeże Gałązki Koperku Lub Estragonu (opcjonalnie)
20 Cienkich Plasterków Salami Twardego, Przekrojonych Na Pół20 Cienkich Plasterków Salami Twardego, Przekrojonych Na Pół
Marynowana Fasolka SzparagowaMarynowana Fasolka Szparagowa
Z Zawartością Tłuszczu 4 G Lub Mniejszą Na Porcję (zalecane: Krem Pomidorowy Amy's Chunky Tomato Bisque)Z Zawartością Tłuszczu 4 G Lub Mniejszą Na Porcję (zalecane: Krem Pomidorowy Amy's Chunky Tomato Bisque)
1-1/2 Szklanki Czerwonych I Zielonych Kandyzowanych Wiśni1-1/2 Szklanki Czerwonych I Zielonych Kandyzowanych Wiśni
Cały Imbir, RozgniecionyCały Imbir, Rozgnieciony
Rude Ziemniaki, Około 6 Uncji KażdyRude Ziemniaki, Około 6 Uncji Każdy
10 Uncji Cienko Pokrojonego, Ugotowanego Indyka, Poszatkowanego10 Uncji Cienko Pokrojonego, Ugotowanego Indyka, Poszatkowanego
1/2 Główki Kapusty Włoskiej Drobno Pokrojonej1/2 Główki Kapusty Włoskiej Drobno Pokrojonej
świeżo Zebrane Gałązki Kopruświeżo Zebrane Gałązki Kopru
Pomidory, Umyte, Bez Skórki Przypominającej PapierPomidory, Umyte, Bez Skórki Przypominającej Papier
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
żółta Cebula, Pokrojona W ósemkiżółta Cebula, Pokrojona W ósemki
(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy
2
Przechowywać w lodówce mieszaninę sera przez 2 godziny.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pokroić W Kostkę O Wymiarach 2,5 CmPokroić W Kostkę O Wymiarach 2,5 Cm
3
W małej miseczce wymieszać 1 łyżkę koperku i natkę pietruszki; rozprowadzić na czystej powierzchni roboczej.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/4 Szklanki Tłuszczu Wieprzowego1/4 Szklanki Tłuszczu Wieprzowego
Chleb Orzechowo-rodzynkowyChleb Orzechowo-rodzynkowy
świeżo Zebrane Gałązki Kopruświeżo Zebrane Gałązki Kopru
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy
4
Uformuj mieszaninę sera w kulkę; zwiń w koperek i pietruszkę, aby pokryć.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/4 Szklanki Tłuszczu Wieprzowego1/4 Szklanki Tłuszczu Wieprzowego
Pokroić W Kostkę O Wymiarach 2,5 CmPokroić W Kostkę O Wymiarach 2,5 Cm
świeżo Zebrane Gałązki Kopruświeżo Zebrane Gałązki Kopru
(aby Utrzymać Kotlety Kurczaka W Całości)(aby Utrzymać Kotlety Kurczaka W Całości)
TrudnośćEkspert
Gotowe W2 hrs, 20 m.
Porcje1
Ocena Zdrowia30
Magazyn