Bouchon Bakery Nutter Butters
Bouchon Bakery Nutter Butters może być tylko przystawką, której szukasz. Obserwujesz swoją figurę? Ten wegetariański przepis ma 386 kalorii, 5G białka, oraz 24g tłuszczu na porcję. Ten przepis służy 12. Na 39 centów za porcję, ten przepis okładki 7% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis jest lubiany przez 24 smakoszy i kucharzy. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 29 minut. Udaj się do sklepu i odbierz proszek do pieczenia, ekstrakt z wanilii, szybko gotujący się owies i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 27%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Bouchon Bakery ' s " nutter Butters, Bouchon Bakery ' s Nutter Butters, oraz Ciasteczka TKO piekarni Bouchon dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 350 stopni F. przygotuj ciasto: w misce wymieszaj mąkę, proszek do pieczenia i sodę oczyszczoną; odstaw na bok.Za pomocą miksera elektrycznego, śmietany razem masło i masło orzechowe.
Dodaj cukry i ubijaj ze średnią prędkością przez 3-4 minuty, skrobając miskę twice.At niska prędkość, dodaj jajko i wanilię.
Dodać mieszaninę mąki i mieszać, aż dobrze wymieszane, często skrobanie dół miski.
Dodaj orzeszki ziemne (jeśli używasz) i owies i dobrze wymieszaj. Za pomocą łyżki do lodów 2 cali średnicy lub bardzo heaping łyżka, miejsce kulki ciasta na pergaminu wyłożone blachy do pieczenia co najmniej trzy cale od siebie.
Piec, aż ciasteczka rozprzestrzeniają się i okazało się bardzo jasny złoty brąz, o 10-14 protokół.
Wyjąć z piekarnika i odstawić do ostygnięcia i ujędrnienia, 5 do 10 minut.
Rozprowadzić cienką warstwę (około 1/8 cala) Na spodzie ciastka. Kanapka z innym ciastkiem. Powtarzam.Robi 12 dużych ciasteczek