Boston Cream Pie Cupcakes
Boston Cream Pie Cupcakes może być tylko Amerykański przepis, którego szukasz. Ten deser ma 315 kalorii, 4G białka, oraz 14g tłuszczu na porcję. Ten przepis służy 12 i kosztuje 43 centów za porcję. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 35 minut. 118 osób było pod wrażeniem tego przepisu. Udaj się do sklepu i odebrać proszek do pieczenia, kakao w proszku, jajka i kilka innych rzeczy, aby to dzisiaj. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 21%. Ten wynik nie jest taki super. Spróbuj Boston Cream Pie Cupcakes, Boston Cream Pie Cupcakes, oraz Boston Cream Pie Cupcakes dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 325º F. Line 12 kubków muffin z wkładkami papierowymi lub foliowymi.W misce wymieszać mąkę, proszek do pieczenia, sól i cukier.
Dodać masło i rozgnieść, aż pokryje suchą mieszaninę, a następnie dodać olej roślinny.
Ubite jajka wymieszać z około 2 łyżkami mleka i wanilią.
Dodać mieszaninę jaj do mieszaniny mąki i mieszać do włączenia.Teraz stopniowo mieszaj pozostałe mleko i ubijaj mikserem na średniej prędkości przez około 1 1/2 minuty.Podziel ciasto równomiernie między kubki muffin (kubki powinny być nieco ponad połowę pełne).
Piec w temperaturze 325 przez 20 do 25 minut lub aż wykałaczka włożona do środka wyjdzie czysta. Schłodzić na patelni 5 minut.
Wyjmij do stojaka z drutu i pozostaw do ostygnięcia.Podczas gdy babeczki chłodzą się, przygotuj mieszankę budyniową zgodnie ze wskazówkami na opakowaniu.
Niech ostygnie.Wyrzeźb małą studnię w każdej babeczce i zarezerwuj tylko górną część małego kawałka, który wyciągasz. Łyżka budyniu do studni, następnie przykryć budyń górną częścią pokrojonego ciasta. Albo możesz po prostu pominąć robienie tego całkowicie i polać lukrem bezpośrednio na budyniu.Schłodzić babeczki podczas robienia lukru. Roztopić dwie czekoladki razem w kuchence mikrofalowej przy użyciu 50% mocy i mieszając co 30 sekund. Odstawić do ostygnięcia.Ubij zmiękczone masło z cukrem, aż będzie kremowe i gładkie. Ubić w proszku kakaowym i wanilii. Wymieszać z roztopioną czekoladą. Beat na wysoki z mikserem elektrycznym, dodając mleko w razie potrzeby.
Rozłóż lukier na babeczkach lub włóż lukier do dekoracyjnej torby i nałóż go ulubioną końcówką (moja to zamknięta gwiazda). Alternatywnie możesz umieścić go w torbie na zamek błyskawiczny, odciąć dolny róg i założyć go jako dużą kropkę.