Boskie Wiśniowe Lody Czekoladowe

Boskie Wiśniowe Lody Czekoladowe
Boskie wiśniowe Lody czekoladowe to bezglutenowe przepis z 4 porcjami. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 20g białka, 114g tłuszczu, oraz w sumie 1652 kalorie. Na 4,54 zł za porcję, ten przepis okładki 32% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Świetnie sprawdza się jako deser. 11 osób wypróbowało i polubiło ten przepis. Jest idealny do Lato. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Mieszanka cukru, słodko-gorzka czekolada, żółtka jaj i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 8 godzin i 21 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 68%. Ten wynik jest solidny. Podobne przepisy to Boskie Wiśniowe Lody Czekoladowe, Śmierć Lodami Czekoladowymi, oraz No Churn Keto Chocolate Ice Cream.

Instrukcje

1
Śmietanę, mleko, cukier i sok ze słoika z wiśniami wymieszać w dużym rondlu na średnim ogniu. Doprowadzić do gotowania na wolnym ogniu, a następnie usunąć z ognia.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pieczenie Czekoladowych LokówPieczenie Czekoladowych Loków
10 Do 20 Kropli Czerwonego Barwnika Spożywczego10 Do 20 Kropli Czerwonego Barwnika Spożywczego
Białe Czekoladowe Loki Do PieczeniaBiałe Czekoladowe Loki Do Pieczenia
Z Migdałami (po 1,45 Uncji), PosiekanymiZ Migdałami (po 1,45 Uncji), Posiekanymi
Białe Bułki ObiadoweBiałe Bułki Obiadowe
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Funt Małych Czerwonych Ziemniaków Pokrojonych Na Kawałki O Wielkości 2,5 Cm1 Funt Małych Czerwonych Ziemniaków Pokrojonych Na Kawałki O Wielkości 2,5 Cm
2
Żółtka umieścić w dużej misce, następnie ubić w gorącej śmietanie, około 2 łyżki na raz, aż do dodania 2 szklanki.
Składniki, których będziesz potrzebować
Starta Czekolada (opcjonalnie)Starta Czekolada (opcjonalnie)
10 Do 20 Kropli Czerwonego Barwnika Spożywczego10 Do 20 Kropli Czerwonego Barwnika Spożywczego
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1/4 Szklanki Shaohsingu, Czyli Chińskiego Wina Ryżowego1/4 Szklanki Shaohsingu, Czyli Chińskiego Wina Ryżowego
Dodatkowe Kandyzowane WiśnieDodatkowe Kandyzowane Wiśnie
3
Gorące żółtka ubić do rondla z gorącą śmietaną, a następnie gotować na niskim poziomie, stale mieszając, aż mieszanina osiągnie 170 Stopni F (75 stopni C). Będzie wystarczająco zagęszczony, aby pokryć tył metalowej łyżki.
Składniki, których będziesz potrzebować
10 Do 20 Kropli Czerwonego Barwnika Spożywczego10 Do 20 Kropli Czerwonego Barwnika Spożywczego
Starta Czekolada (opcjonalnie)Starta Czekolada (opcjonalnie)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Funt Małych Czerwonych Ziemniaków Pokrojonych Na Kawałki O Wielkości 2,5 Cm1 Funt Małych Czerwonych Ziemniaków Pokrojonych Na Kawałki O Wielkości 2,5 Cm
1/4 Szklanki Shaohsingu, Czyli Chińskiego Wina Ryżowego1/4 Szklanki Shaohsingu, Czyli Chińskiego Wina Ryżowego
4
Wlać mieszaninę do pojemnika, przykryć i przechowywać w lodówce, aż ostygnie, około 6 godzin.
5
Zarezerwowane wiśnie maraschino posiekać, następnie wymieszać z zimnym kremem wraz z ekstraktem z migdałów i posiekaną czekoladą.
Składniki, których będziesz potrzebować
Whisky, Np. Angel's EnvyWhisky, Np. Angel's Envy
Olejek Cynamonowy, OpcjonalnieOlejek Cynamonowy, Opcjonalnie
6 Uncji Półsłodkiej Czekolady Posiekanej Na Kawałki O Wielkości 1/2 Cala (zalecana: Ghirardelli)6 Uncji Półsłodkiej Czekolady Posiekanej Na Kawałki O Wielkości 1/2 Cala (zalecana: Ghirardelli)
3 3/4 łyżki Mąki Pszennej3 3/4 łyżki Mąki Pszennej
6
Wlać do maszyny do lodów i zamrozić zgodnie ze wskazówkami producenta.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Batonik Heath (1,4 Uncji), Pokruszony1 Batonik Heath (1,4 Uncji), Pokruszony
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Maszyna Do LodówMaszyna Do Lodów
TrudnośćEkspert
Gotowe W8 hrs, 21 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia17
Magazyn