Borówka Limonka Pleśń

Borówka Limonka Pleśń
Borówka Limonka pleśń jest bezglutenowe i bezmleczne przepis z 10 porcjami. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 2G białka, 3G tłuszczu, oraz w sumie 116 kalorii. Na 69 centów za porcję, ten przepis okładki 2% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Świetnie sprawdza się jako przystawka. Mieszanka jagód, cukru, soku z limonki i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak przepyszny. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Z łyżeczką wynik 16%, to danie jest raczej złe. Spróbuj Borówka Limonka Pleśń, Świąteczna Forma Ananasowo-Limonkowa, oraz Ananas Odwrócona Forma Limonki dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
W średniej misce ubij razem mieszankę żelatyny, cukier, sok z limonki i wrzącą wodę przez minutę lub do całkowitego rozpuszczenia żelatyny. Przykryć i schłodzić przez godzinę lub aż lekko zgęstnieje.
Składniki, których będziesz potrzebować
żelatynowa Mieszanka Deseroważelatynowa Mieszanka Deserowa
Sok Z LimonkiSok Z Limonki
żelatynażelatyna
CukierCukier
WodaWoda
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
TrzepaczkaTrzepaczka
Ciepła śmietanka Pół Na Pół (110° Do 115°)Ciepła śmietanka Pół Na Pół (110° Do 115°)
2
Gdy mieszanina żelatyny jest gęsta, ubijaj trzepaczką lub mikserem elektrycznym, aż będzie miała jasny kolor i podwoi objętość.
Składniki, których będziesz potrzebować
żelatynażelatyna
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Mikser RęcznyMikser Ręczny
TrzepaczkaTrzepaczka
3
Ubij ubitą polewę i złóż jagody. Lekko posmaruj formę żelatynową o pojemności 5 lub 6 filiżanek i napełnij mieszaniną żelatyny. Chill przez 4 godziny, lub do firmy. Ostrożnie rozpakuj na talerzu i podawaj.
Składniki, których będziesz potrzebować
Bitą PolewąBitą Polewą
Borówki AmerykańskieBorówki Amerykańskie
żelatynażelatyna
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
TrzepaczkaTrzepaczka
TrudnośćŚredni
Gotowe W45 m.
Porcje10
Ocena Zdrowia1
Rodzaje PotrawDodatki
Magazyn