Boozy Mini Pineapple Upside Cakes
Need a deser wegetariański? Boozy Mini Pineapple Upside Cakes może być znakomitym przepisem do wypróbowania. Na 1,33 zł za porcję, ten przepis okładki 10% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 6G białka, 28g tłuszczu, oraz w sumie 632 kalorie. Ten przepis służy 6. Udaj się do sklepu i odbierz rum, masło, masło i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 22%. Ten wynik nie jest tak ogromny. Spróbuj Mini Ananasowe Ciasta Do Góry Nogami, Mini Ciasta Ananasowe Do Góry Nogami, oraz Mini Ciasta Ananasowe Do Góry Nogami dla podobnych receptur.
Instrukcje
Piekarnik rozgrzać do 177°. posmarować 6 (6-oz) poszczególne naczynia do pieczenia (ramekins) z masłem lub skracania; umieścić na blasze ciastka.
W średniej misce, beat 1/3 szklanki masła, brązowy cukier i 3 łyżki rumu z mikserem elektrycznym na średniej prędkości, aż lekkie i puszyste. Podzielić mieszaninę równomiernie między naczynia do pieczenia.
Umieścić w piekarniku 10 minut lub do roztopienia masła i cukru.
Umieść 1 plasterek ananasa i 1 wiśnię w każdym naczyniu do pieczenia; odstawić.
W małej misce, z czystymi ubijaczami, ubijać białka na dużej prędkości, aż utworzą się sztywne szczyty; odstawić.
W dużej misce, beat 1/2 Puchar masła i cukru granulowanego z mikserem elektrycznym na średniej prędkości, aż lekkie i puszyste. Ubić w maślance, 1/4 szklanki rumu, wanilii i żółtka. Na małej prędkości ubić mąkę, proszek do pieczenia, sól i cynamon. Złóż jedną trzecią ubitych białek, a następnie złóż pozostałe białka. Łyżka ciasto równomiernie na mieszaninie polewa w naczyniach do pieczenia.
Piec 25 do 30 minut lub aż wykałaczka włożona do środka wyjdzie czysta. Fajne 5 minut.
Umieść mały żaroodporny talerz deserowy do góry nogami nad każdym naczyniem do pieczenia; obróć talerz i naczynie.
Odstawić 1 minutę tak polewa mżawki nad ciastami.
Ciasta podawać na ciepło.