Bolitas de Yuca y Queso (Kulki Yuca nadziewane serem)

Bolitas de Yuca y Queso (Kulki Yuca nadziewane serem)
Bolitas de Yuca y Queso (Kulki Yuca nadziewane serem) może być tylko przystawką, której szukasz. Jedna porcja zawiera 159 kalorii, 6G białka, oraz 7G tłuszczu. Ten przepis służy 12 i kosztuje 49 centów za porcję. 818 osób wypróbowało i polubiło ten przepis. Mieszanka yuca, olej roślinny, guacamole i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak przepyszny. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 43%. Ten wynik jest dobry. Spróbuj Buñuelos de Yuca y Queso (frytki Jukańskie i serowe), Carimañolas de Carne y de Queso (JUKA nadziewana mięsem i serem), oraz Yuca Gratin (Yuca Gratinada) dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Gotować yuca w dużym garnku z osoloną wodą na średnim ogniu przez około 15 minut lub do przetargu widelca.deszcz yuca i usunąć wszelkie włókna z centrum.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Pasek Skórki Z Cytryny1 Pasek Skórki Z Cytryny
ManiokManiok
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Świeże Gałązki Pietruszki, Pokrojone W Cienkie Plasterki, Do DekoracjiŚwieże Gałązki Pietruszki, Pokrojone W Cienkie Plasterki, Do Dekoracji
2
Przełożyć do dużej miski i zacieru.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Cukierki Peachie-oCukierki Peachie-o
3
Umieścić jajka w misce.
Składniki, których będziesz potrzebować
Olej Do Smażenia, Najlepiej RzepakowyOlej Do Smażenia, Najlepiej Rzepakowy
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Cukierki Peachie-oCukierki Peachie-o
4
Umieścić bułkę tartą w innej misce.orm 12 kulek z zacierem. Spłaszcz je dłońmi i umieść 1 kawałek sera na środku i ponownie uformuj kulkę, aby przykryć ser.Zanurz kulki w ubitym jajku pokrywającym wszystkie strony, a następnie przykryj je bułką tartą.Napełnij dużą patelnię olejem i podgrzej na średnim ogniu do 177°.
Składniki, których będziesz potrzebować
1-2 Ostre Papryczki Chili, Pozbawione Pestek I Posiekane1-2 Ostre Papryczki Chili, Pozbawione Pestek I Posiekane
2 Do 4 łyżek Mieszanki Zupy Cebulowej2 Do 4 łyżek Mieszanki Zupy Cebulowej
Pasek Skórki CytrynowejPasek Skórki Cytrynowej
Olej Do Smażenia, Najlepiej RzepakowyOlej Do Smażenia, Najlepiej Rzepakowy
żółta Cebula, Obrana, Przekrojona Na Pół I Pokrojona Na Plasterki O Grubości 1/2 Calażółta Cebula, Obrana, Przekrojona Na Pół I Pokrojona Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pecorino O Grubości 1/4 CalaPecorino O Grubości 1/4 Cala
Cukierki Peachie-oCukierki Peachie-o
5
Umieścić kulki na rozgrzanym oleju i smażyć przez 4 minuty lub aż zbrązowieje ze wszystkich stron, obracając raz około połowy.
Składniki, których będziesz potrzebować
żółta Cebula, Obrana, Przekrojona Na Pół I Pokrojona Na Plasterki O Grubości 1/2 Calażółta Cebula, Obrana, Przekrojona Na Pół I Pokrojona Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala
6
Wyjąć z oleju i położyć na talerzu wyłożonym papierowymi ręcznikami.
Składniki, których będziesz potrzebować
żółta Cebula, Obrana, Przekrojona Na Pół I Pokrojona Na Plasterki O Grubości 1/2 Calażółta Cebula, Obrana, Przekrojona Na Pół I Pokrojona Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
8 Sztuk 1-uncjowych, Pojedynczo Pakowanych Paluszków Serowych8 Sztuk 1-uncjowych, Pojedynczo Pakowanych Paluszków Serowych
TrudnośćTwardy
Gotowe W45 m.
Porcje12
Ocena Zdrowia3
Rodzaje PotrawDodatki
Magazyn