Bolesny Cios

Bolesny Cios
Bolesny cios może być tylko napojem, którego szukasz. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezglutenowy i wegański przepis ma 315 kalorii, 1G białka, oraz 0g tłuszczu na porcję. Ten przepis służy 24 i kosztuje $3.62 za porcję. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Jeśli masz pod ręką cynamon, syrop cukrowy, sok pomarańczowy i kilka innych składników, możesz to zrobić. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 32%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Poncz Rumowy, Poncz Rumowy, oraz Poncz Rumowy dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Umieścić strąki gałki muszkatołowej w serwetce z tkaniny i rozbić je na kawałki młotkiem lub innym tępym przedmiotem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Gałka MuszkatołowaGałka Muszkatołowa
2
Połączyć gałkę muszkatołową, ziele angielskie i cynamon w dużym rondlu ze stali nierdzewnej na średnim ogniu. Postępuj zgodnie z instrukcjami na stronie 20 do tosty przyprawy aż aromatyczne, o 5 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ziele AngielskieZiele Angielskie
CynamonCynamon
Gałka MuszkatołowaGałka Muszkatołowa
PrzyprawyPrzyprawy
TostyTosty
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Z SosemPatelnia Z Sosem
3
Dodać soki i doprowadzić mieszaninę do wrzenia. Zmniejszyć ogień do niskiej i gotować na wolnym ogniu, aż mieszanina jest zmniejszona o jedną trzecią, o 30 protokół.
4
Wyjąć garnek z ognia i odcedzić ciecz przez sitko o drobnej siatce lub chinois do pojemnika wystarczająco dużego, aby pomieścić cały stempel. Wyrzucić przyprawy.
Składniki, których będziesz potrzebować
PrzyprawyPrzyprawy
PunchPunch
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
SitoSito
GarnekGarnek
5
Dodaj wino, koniak i rum i dobrze wymieszaj.
Składniki, których będziesz potrzebować
KoniakKoniak
WinoWino
Miód CytrusowyMiód Cytrusowy
6
Dodawać syrop cukrowy 1 szklankę na raz, aż taniny zostaną oswojone.
Składniki, których będziesz potrzebować
Syrop CukrowySyrop Cukrowy
7
Dodaj plasterki pomarańczy, przykryj pojemnik i umieść w lodówce, aby schłodzić. Aby służyć, przenieść mieszaninę do dużej szklanej miski dziurkacza z chochlą.
Składniki, których będziesz potrzebować
Plastry PomarańczyPlastry Pomarańczy
PunchPunch
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
ChochlaChochla
Puszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, OdsączonaPuszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, Odsączona
8
Podaj lód na boku.
Składniki, których będziesz potrzebować
LódLód
9
Przedruk za zgodą Artisanal Cocktails: drinki inspirowane sezonami z baru w Cyrus autorstwa Scotta Beattie, (C) © 2008 Ten Speed PressA pochodzący z San Francisco, Scott Beattie pielęgnował bar w Postrio, Azie i Napa Valley ' s Martini House, zanim został ręcznie wybrany, aby kształtować program koktajli w restauracji Cyrus w Healdsburgu, Kalifornia, głęboko w Sonoma Wine country. Występował m.in. w Gourmet, gq Food & Wine, San Francisco Chronicle i Bon Appétit. Scott mieszka w Healdsburgu.
Składniki, których będziesz potrzebować
4 świeże Boccacini Mozzarelli, Każda O średnicy 1 Cala4 świeże Boccacini Mozzarelli, Każda O średnicy 1 Cala
WinoWino
TrudnośćEkspert
Gotowe W45 m.
Porcje24
Ocena Zdrowia5
Magazyn