Bogaty jesienny Gulasz wieprzowy z piwem
Bogaty jesienny Gulasz wieprzowy z piwem to bezmleczne danie główne. Ten przepis sprawia, że 4 porcje z 842 kalorie, 61g białka, oraz 32G tłuszczu każdy. Na 3,83 zł za porcję, ten przepis okładki 45% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Niewiele osób robiło ten przepis, a 1 powiedziałoby, że trafił w sedno. Udaj się do sklepu i odbierz makaron jajeczny z masłem, bulion z kurczaka, świeże pomidory i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby zużyć brązowy cukier można śledzić to danie główne z Brązowo-cukrowe babeczki z brązowo-maślaną glazurą jako deser. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. To będzie hit w Twoim Dzień Ojca wydarzenie. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 81%. Ten wynik jest znakomity. Podobne przepisy to Jesienny Gulasz Wieprzowy, Pikantny Jesienny Gulasz Wieprzowy, oraz Gulasz wieprzowy z piwem.
Instrukcje
Doprawić wieprzowinę solą i pieprzem.
Podgrzać 4 łyżki stołoweolej w ciężkiej zapiekance overmedium-wysokie ciepło. Brownthe wieprzowina dobrze w partiach.
Wytrzyj zapiekankę do czysta i podgrzej pozostały olej na ciepło.
Dodaj cebulę, marchew i jabłka. Wymieszać, aż zmięknie, 10 minut, dodając garlicin ostatnich 3 minut. Wymieszaj składniki barwiące, z wyjątkiem łyżek. Wieprzowina i dowolne kawałki do zapiekanki.
Doprowadzić do wrzenia. Reduceheat i gotować na wolnym ogniu, częściowo, mieszając, aż themeat jest bardzo miękkie, około 1 1/2hours. Odrzuć liść laurowy; dostosujsezony.
Podawać na bakłażanach w płytkich miseczkach.