Bogaty Indyk

Bogaty Indyk
Need a dairy free main course? Bogaty Indyk może być spektakularnym przepisem do wypróbowania. Na 1,91 zł za porcję, ten przepis okładki 44% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja zawiera 846 kalorii, 123g białka, oraz 34g tłuszczu. Ten przepis służy 7. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Jeśli masz cebulę, ząbki czosnku, żeberko selera i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Aby użyć pieprzu można śledzić to danie główne z Łatwy Deser Miętowy jako deser. Przynosi wam to moje przepisy. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Ogólnie ten przepis zarabia łyżka lita wynik 80%. Podobne przepisy to Bogaty Indyk, Bogaty Zapas Kurczaka, oraz Bogaty Domowy Kurczak.

Instrukcje

1
Rozgrzej piekarnik do 40
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
2
Włożyć części indyka do ognioodpornej patelni i smażyć przez około 1 godzinę, od czasu do czasu obracając, aż dobrze rumiane.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cała TurcjaCała Turcja
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Do PieczeniaPatelnia Do Pieczenia
3
Przełożyć części indyka do dużego garnka.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cała TurcjaCała Turcja
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
GarnekGarnek
4
Ustaw patelnię na 2 palniki.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Do PieczeniaPatelnia Do Pieczenia
5
Dodaj 1 szklankę wody i gotować na umiarkowanie wysokim ogniu, skrobanie się rumiane kawałki z dna patelni.
Składniki, których będziesz potrzebować
WodaWoda
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
6
Dodaj płyn do garnka.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
GarnekGarnek
7
Do garnka dodać karkówkę z indyka i podroby wraz z cebulą, marchewką, selerem, czosnkiem, solą, szczyptami pieprzu i pozostałymi 8 szklankami wody. Doprowadzić do wrzenia na dużym ogniu. Zmniejszyć ogień do umiarkowanie niskie i gotować na wolnym ogniu, częściowo pokryte, aż mięso spada z kości i żołądek jest bardzo delikatny, o 2 godziny.
Składniki, których będziesz potrzebować
Indycze SzyjeIndycze Szyje
MarchewMarchew
SelerSeler
CzosnekCzosnek
PieprzPieprz
CebulaCebula
WodaWoda
MięsoMięso
SólSól
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
GarnekGarnek
8
Odcedzić zapas. Pokroić w drobną kostkę żołądek i serce i zarezerwować na sos. Przed użyciem usuń tłuszcz z zapasu.Zrób z wyprzedzeniem: zapasy i podroby można schłodzić osobno do 2 dni; wszelkie resztki zapasów można zamrozić do 1 miesiąca.
Składniki, których będziesz potrzebować
SOSSOS
StadoStado
TrudnośćTwardy
Gotowe W45 m.
Porcje7
Ocena Zdrowia67
Magazyn