Bogata i kremowa brukselka to bezglutenowe przepis z 8 porcjami. Za 1,07 zł za porcję, ten przepis okładki 17% Twoje dzienne zapotrzebowanie na witaminy i minerały. Ta przystawka ma 176 kalorii, 9g białka, oraz 10g tłuszczu na porcję. Mieszanka pieprzu, kasztanów wodnych, skondensowanego kremu z zupy grzybowej i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak smaczny. 1 osoba uznała ten przepis za przepyszny i satysfakcjonujący. Od przygotowania do talerza ten przepis trwa około 20 minut. Przynosi ci smak domu. Biorąc wszystko pod uwagę, zdecydowaliśmy się na ten przepis zasługuje na wynik spoonacular 70%. Ten wynik jest dobry. Użytkownicy, którzy polubili ten przepis, polubili również Bogaty Czosnek Brukselka, Kremowa Brukselka, oraz Kremowa Pieczona Brukselka.
Instrukcje
1
Gotuj brukselkę we wrzącej wodzie. W międzyczasie w rondelku na średnim ogniu połącz zupę, mleko, ser, sól i pieprz; gotuj i mieszaj, aż ser się rozpuści.
Składniki, których będziesz potrzebować
5 Lub 6 Małych Dyni, Podzielonych Na ćwiartki (wybierz Te, Które Są Jasnozielone, Ale Ciężkie Jak Na Swój Rozmiar)
12 Cienkich Plastrów W Pełni Ugotowanej Szynki (ok.
4-1/2 Szklanki Startego Sera Cheddar
świeżo Starty Parmezan, Plus Skórka (opcjonalnie)
Banany Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/4 Cala
(dostosuj Według Własnego Gustu)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
20 świeżych Truskawek Bez Szypułek
2
Odcedź brukselkę; przełóż do naczynia do serwowania.
Składniki, których będziesz potrzebować
5 Lub 6 Małych Dyni, Podzielonych Na ćwiartki (wybierz Te, Które Są Jasnozielone, Ale Ciężkie Jak Na Swój Rozmiar)
3
Dodaj kasztany wodne i sos serowy.
Składniki, których będziesz potrzebować
Woda Kokosowa Lub Mleko *patrz Uwaga Dotycząca Pękania Kokosów