Boeuf en Croute

Boeuf en Croute
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na danie główne, więc spróbuj Boeuf en Croute. Ten przepis służy 2. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 35g białka, 46 g tłuszczu, oraz w sumie 729 kalorii. Na 8,07 zł za porcję, ten przepis okładki 26% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba uznała ten przepis za aromatyczny i satysfakcjonujący. Jeśli masz szalotkę, oliwę z oliwek, ciasto francuskie i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Aby zużyć oliwę z oliwek można śledzić to danie główne z Smażony Banan, Granolan i jogurt Parfait jako deser. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina i 55 minut. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 52%. Ten wynik jest całkiem niezły. Spróbuj Boeuf En Croute lub Beef Wellington, Boeuf Bourguignon, oraz Boeuf Bourguignon dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Rozgrzać oliwę z oliwek na ciężkiej patelni na dużym ogniu, aż bardzo gorąco. Przesmażyć filety, aż będą dobrze zarumienione po obu stronach, 1 do 2 minut na stronę.
Składniki, których będziesz potrzebować
Steki Z Nowojorskiego StripsuSteki Z Nowojorskiego Stripsu
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)
2
Wyjąć filety z patelni i schłodzić w lodówce przez co najmniej 1 godzinę. Filety muszą być zimne.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)
3
W tej samej patelni na średnim ogniu, roztopić masło, i gotować i wymieszać grzyby, szalotka, i czosnek, aż szalotki są miękkie i przezroczyste i grzyby wydały swój sok, 6 do 8 protokół. Wymieszać 2 łyżki czerwonego wina, skrobania i rozpuszczania wszelkie rumiane bitów smakowych z patelni.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Szklanka Szalotki, Posiekanej1 Szklanka Szalotki, Posiekanej
5 Funtów Krótkich żeberek Z Kością5 Funtów Krótkich żeberek Z Kością
2 Do 3 Szklanek Wytrawnego Czerwonego Wina2 Do 3 Szklanek Wytrawnego Czerwonego Wina
Barwniki Spożywcze I Kolorowy Cukier (opcjonalnie)Barwniki Spożywcze I Kolorowy Cukier (opcjonalnie)
Czosnek Goya®Czosnek Goya®
Białe Czekoladowe Loki Do PieczeniaBiałe Czekoladowe Loki Do Pieczenia
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)
4
Przełożyć mieszankę grzybową do miski i schłodzić w lodówce przez około 45 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
Grzyby MieszaneGrzyby Mieszane
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy
5
Umieścić 2 kawałki ciasta francuskiego na powierzchni roboczej, a na wierzchu każdy schłodzony filet.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ser Muenster, Przekrojony Na PółSer Muenster, Przekrojony Na Pół
6
Połowę mieszanki grzybowej rozprowadzić w zgrabnej warstwie na każdym filecie i ułożyć na wierzchu kawałek ciasta francuskiego. Złóż i uszczypnij krawędzie ciasta razem, uszczelniając zawartość i przyciąć, aby stworzyć schludne opakowanie.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ser Muenster, Przekrojony Na PółSer Muenster, Przekrojony Na Pół
1 Szklanka Szalotki, Posiekanej1 Szklanka Szalotki, Posiekanej
Chleb Orzechowo-rodzynkowyChleb Orzechowo-rodzynkowy
7
Wytnij małą szczelinę w górnej części każdego opakowania.
8
Wlać 1 1/2 szklanki czerwonego wina do rondla na średnim ogniu i gotować na wolnym ogniu, aż wino zmniejszy się o połowę, o 15 protokół. Doprawić sosem winnym do smaku solą i pieprzem. W międzyczasie ubij jajko do mleka w misce i posmaruj pasty mieszaniną jajek, aby w razie potrzeby uzyskać brązowszą skórkę. Paczki odstawić do lodówki, aby były zimne.
Składniki, których będziesz potrzebować
4 Plasterki Sera Muenster, Przekrojone Na Pół4 Plasterki Sera Muenster, Przekrojone Na Pół
(można Zastąpić Bulionem Drobiowym Lub Warzywnym)(można Zastąpić Bulionem Drobiowym Lub Warzywnym)
Sos Słodko-kwaśny W Butelce, PodzielonySos Słodko-kwaśny W Butelce, Podzielony
3/4 Szklanki Posiekanych Ciasteczek Oreo3/4 Szklanki Posiekanych Ciasteczek Oreo
(10 Do 12 Cali) Truskawka Owoce Na Stopę(10 Do 12 Cali) Truskawka Owoce Na Stopę
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Biały Jęczmień PerłowyBiały Jęczmień Perłowy
Posiekane Ciasteczka OreoPosiekane Ciasteczka Oreo
(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy
9
Rozgrzej piekarnik do 450 stopni F (230 stopni C). Wyłożyć blachę do pieczenia pergaminem.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Wzory W Archiwum „rzemiosła” Na Stronie Internetowej Country WomanWzory W Archiwum „rzemiosła” Na Stronie Internetowej Country Woman
Ostre Krążki Papryki, Plasterki Papryki Bananowej, Do Dekoracji KanapekOstre Krążki Papryki, Plasterki Papryki Bananowej, Do Dekoracji Kanapek
Żółty Cukier I Różne PosypkiŻółty Cukier I Różne Posypki
10
Umieść paczki ciasta francuskiego na przygotowanej blasze do pieczenia i piec w nagrzanym piekarniku, aż ciasto będzie złociste i chrupiące, a filety będą pożądanym stopniem doneness (dla średnio rzadkich, około 15 minut; termometr instant-read włożony do środka powinien odczytać 130 stopni F (54 stopnie C)).
Składniki, których będziesz potrzebować
Ser Muenster, Przekrojony Na PółSer Muenster, Przekrojony Na Pół
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Ostre Krążki Papryki, Plasterki Papryki Bananowej, Do Dekoracji KanapekOstre Krążki Papryki, Plasterki Papryki Bananowej, Do Dekoracji Kanapek
Ostry Sos Z Oleju SezamowegoOstry Sos Z Oleju Sezamowego
Żółty Cukier I Różne PosypkiŻółty Cukier I Różne Posypki
11
Każdy filet podawać w skorupce ciasta z łyżkami sosu winnego na wierzchu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Wydrylowane Mrożone Wiśnie Cierpkie, Rozmrożone, Odsączone I OsuszoneWydrylowane Mrożone Wiśnie Cierpkie, Rozmrożone, Odsączone I Osuszone
Sos Słodko-kwaśny W Butelce, PodzielonySos Słodko-kwaśny W Butelce, Podzielony
(można Zastąpić Bulionem Drobiowym Lub Warzywnym)(można Zastąpić Bulionem Drobiowym Lub Warzywnym)
TrudnośćEkspert
Gotowe W1 h, 55 m.
Porcje2
Ocena Zdrowia14
Magazyn