Boeuf en Croute

Boeuf en Croute
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na danie główne, więc spróbuj Boeuf en Croute. Ten przepis służy 2. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 35g białka, 46 g tłuszczu, oraz w sumie 729 kalorii. Na 8,07 zł za porcję, ten przepis okładki 26% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba uznała ten przepis za aromatyczny i satysfakcjonujący. Jeśli masz szalotkę, oliwę z oliwek, ciasto francuskie i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Aby zużyć oliwę z oliwek można śledzić to danie główne z Smażony Banan, Granolan i jogurt Parfait jako deser. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina i 55 minut. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 52%. Ten wynik jest całkiem niezły. Spróbuj Boeuf En Croute lub Beef Wellington, Boeuf Bourguignon, oraz Boeuf Bourguignon dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Rozgrzać oliwę z oliwek na ciężkiej patelni na dużym ogniu, aż bardzo gorąco. Przesmażyć filety, aż będą dobrze zarumienione po obu stronach, 1 do 2 minut na stronę.
Składniki, których będziesz potrzebować
3 łyżki świeżo Startego Parmezanu, Plus Skórka (opcjonalnie)3 łyżki świeżo Startego Parmezanu, Plus Skórka (opcjonalnie)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Smażone Krewetki, ObraneSmażone Krewetki, Obrane
2
Wyjąć filety z patelni i schłodzić w lodówce przez co najmniej 1 godzinę. Filety muszą być zimne.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Smażone Krewetki, ObraneSmażone Krewetki, Obrane
3
W tej samej patelni na średnim ogniu, roztopić masło, i gotować i wymieszać grzyby, szalotka, i czosnek, aż szalotki są miękkie i przezroczyste i grzyby wydały swój sok, 6 do 8 protokół. Wymieszać 2 łyżki czerwonego wina, skrobania i rozpuszczania wszelkie rumiane bitów smakowych z patelni.
Składniki, których będziesz potrzebować
8 Plastrów Salami Genueńskiej, Posiekanych8 Plastrów Salami Genueńskiej, Posiekanych
Sproszkowane Nasiona LubczykuSproszkowane Nasiona Lubczyku
Dodatkowa Gęsta śmietana KremówkaDodatkowa Gęsta śmietana Kremówka
2 Szklanki Posiekanych Orzechów Pekan (opcjonalnie)2 Szklanki Posiekanych Orzechów Pekan (opcjonalnie)
1 łyżeczka Ostrej Papryki, Jeśli To Możliwe Wędzonej1 łyżeczka Ostrej Papryki, Jeśli To Możliwe Wędzonej
1 łyżka Gruboziarnistego Czerwonego Cukru1 łyżka Gruboziarnistego Czerwonego Cukru
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Smażone Krewetki, ObraneSmażone Krewetki, Obrane
4
Przełożyć mieszankę grzybową do miski i schłodzić w lodówce przez około 45 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
Grzyby MieszaneGrzyby Mieszane
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
5
Umieścić 2 kawałki ciasta francuskiego na powierzchni roboczej, a na wierzchu każdy schłodzony filet.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/4 Szklanki Ananasa, Obranego I Pokrojonego W Kostkę O Boku 1/2 Cala (ok1/4 Szklanki Ananasa, Obranego I Pokrojonego W Kostkę O Boku 1/2 Cala (ok
6
Połowę mieszanki grzybowej rozprowadzić w zgrabnej warstwie na każdym filecie i ułożyć na wierzchu kawałek ciasta francuskiego. Złóż i uszczypnij krawędzie ciasta razem, uszczelniając zawartość i przyciąć, aby stworzyć schludne opakowanie.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/4 Szklanki Ananasa, Obranego I Pokrojonego W Kostkę O Boku 1/2 Cala (ok1/4 Szklanki Ananasa, Obranego I Pokrojonego W Kostkę O Boku 1/2 Cala (ok
8 Plastrów Salami Genueńskiej, Posiekanych8 Plastrów Salami Genueńskiej, Posiekanych
20 Do 25 Całych Liści Szpinaku20 Do 25 Całych Liści Szpinaku
7
Wytnij małą szczelinę w górnej części każdego opakowania.
8
Wlać 1 1/2 szklanki czerwonego wina do rondla na średnim ogniu i gotować na wolnym ogniu, aż wino zmniejszy się o połowę, o 15 protokół. Doprawić sosem winnym do smaku solą i pieprzem. W międzyczasie ubij jajko do mleka w misce i posmaruj pasty mieszaniną jajek, aby w razie potrzeby uzyskać brązowszą skórkę. Paczki odstawić do lodówki, aby były zimne.
Składniki, których będziesz potrzebować
Papryczki Peperoncini Do DekoracjiPapryczki Peperoncini Do Dekoracji
(można Zastąpić Bulionem Drobiowym Lub Warzywnym)(można Zastąpić Bulionem Drobiowym Lub Warzywnym)
Podroby I Kość Szyjna Z IndykaPodroby I Kość Szyjna Z Indyka
Banany Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/4 CalaBanany Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/4 Cala
Opakowanie Naturalnej Mieszanki Do CiastOpakowanie Naturalnej Mieszanki Do Ciast
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
20 świeżych Truskawek Bez Szypułek20 świeżych Truskawek Bez Szypułek
1 Duży Bukiet Fiołków Polnych (wraz Z łodygami), Umyty1 Duży Bukiet Fiołków Polnych (wraz Z łodygami), Umyty
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
9
Rozgrzej piekarnik do 450 stopni F (230 stopni C). Wyłożyć blachę do pieczenia pergaminem.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Wzory W Archiwum „rzemiosła” Na Stronie Internetowej Country WomanWzory W Archiwum „rzemiosła” Na Stronie Internetowej Country Woman
Smażone KrewetkiSmażone Krewetki
2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®
10
Umieść paczki ciasta francuskiego na przygotowanej blasze do pieczenia i piec w nagrzanym piekarniku, aż ciasto będzie złociste i chrupiące, a filety będą pożądanym stopniem doneness (dla średnio rzadkich, około 15 minut; termometr instant-read włożony do środka powinien odczytać 130 stopni F (54 stopnie C)).
Składniki, których będziesz potrzebować
1/4 Szklanki Ananasa, Obranego I Pokrojonego W Kostkę O Boku 1/2 Cala (ok1/4 Szklanki Ananasa, Obranego I Pokrojonego W Kostkę O Boku 1/2 Cala (ok
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Smażone KrewetkiSmażone Krewetki
Ostry Sos Z Oleju SezamowegoOstry Sos Z Oleju Sezamowego
2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®
11
Każdy filet podawać w skorupce ciasta z łyżkami sosu winnego na wierzchu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Wydrylowane Mrożone Wiśnie Cierpkie, Rozmrożone, Odsączone I OsuszoneWydrylowane Mrożone Wiśnie Cierpkie, Rozmrożone, Odsączone I Osuszone
Podroby I Kość Szyjna Z IndykaPodroby I Kość Szyjna Z Indyka
(można Zastąpić Bulionem Drobiowym Lub Warzywnym)(można Zastąpić Bulionem Drobiowym Lub Warzywnym)
TrudnośćEkspert
Gotowe W1 h, 55 m.
Porcje2
Ocena Zdrowia14
Magazyn