Boczek Zawinięty Tater Tots
Boczek zawinięty Tater Tots może być dobrym przepisem na rozszerzenie pudełka z przepisami na przystawki. Ten bezglutenowy, bezmleczny, przyjazny dla fodmap i cały 30 przepis służy 16 i kosztuje 1,04 zł za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 10g białka, 30 g tłuszczu, oraz w sumie 366 kalorii. 293 osób uznało ten przepis za pyszny i satysfakcjonujący. Udaj się do sklepu i odbierz amerykański ser, bekon, ziemniaki i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina i 10 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 34%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Tosty Zapiekane W Boczku, Tosty Zapiekane W Boczku, oraz Tosty Zapiekane W Boczku dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 350 stopni F (175 stopni C). Ułóż Tater tots w jednej warstwie na dużej blasze do pieczenia.
Piec przez około 10 minut, aby nie były już zamrożone, ale nie całkowicie ugotowane.
Wyjąć z piekarnika i pozostawić do ostygnięcia.
Umieść plastry boczku na patelni na średnim ogniu. Boczek smażyć do ugotowania, ale wciąż elastyczny.
Osuszyć na ręcznikach papierowych.
Rozbij każdy kawałek sera na małe kawałki. Każdy kawałek powinien zrobić około 16 sztuk.
Ułóż kawałek sera na boku Tater tot. Zawiń kawałek boczku i zabezpiecz wykałaczką.
Umieścić na blasze do pieczenia. Powtarzaj, aż skończą ci się tots.
Piec około 30 minut w rozgrzanym piekarniku, aż boczek będzie chrupiący.