Boczek Zawinięty Pierś Z Indyka Z Kremowym Farszem Z Dzikiego Ryżu

Boczek Zawinięty Pierś Z Indyka Z Kremowym Farszem Z Dzikiego Ryżu
Boczek zawinięty pierś z indyka z kremowym farszem z dzikiego ryżu może być tylko przystawką, której szukasz. Ten bezglutenowy i pierwotny przepis służy 8 i kosztuje 81 centów za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 11g białka, 19g tłuszczu, oraz w sumie 228 kalorii. 1 osoba uznała ten przepis za smaczny i satysfakcjonujący. Jest idealny do Święto Dziękczynienia. Udaj się do sklepu i podnieś cebulę, mieszankę ryżu, żurawinę i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 22%. Ten wynik nie jest tak spektakularny. Podobne przepisy to Pierś Indyka Owinięta Boczkiem Z Farszem Z Chleba Kukurydzianego, Klon-boczek glazurowany Indyk z dzikim ryżem i farszem z chleba kukurydzianego &, oraz Pierś z indyka w pancetcie z nadzieniem z cytryny i orzechów sosny herby.
TrudnośćŚredni
Gotowe W45 m.
Porcje8
Ocena Zdrowia1
Magazyn