Boczek Smażony Chrupiące Powlekane Tosty Francuskie

Boczek Smażony Chrupiące Powlekane Tosty Francuskie
Przepis boczek smażone chrupiące powlekane francuskie tosty może zaspokoić Amerykański głód w około 13 minut. Ten przepis służy 3. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 26g białka, 34g tłuszczu, oraz w sumie 890 kalorii. Na 2,18 zł za porcję, ten przepis okładki 24% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 346 osób wypróbowało i polubiło ten przepis. Dobrze sprawdza się jako poranny posiłek. Udaj się do sklepu i odebrać vanillan ekstrakt, płatki matowe, brązowy cukier, i kilka innych rzeczy, aby go dzisiaj. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 84%. Ten wynik jest znakomity. Spróbuj Tost Cynamonowy Crunch ® Coated Apple Faszerowane Francuskie Tosty, Tosty Francuskie Z Gałką Muszkatołową, oraz Tosty francuskie Nadziewane boczkiem, cebulowym dżemem pomidorowym z Gruyere i jajkiem sadzonym dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Umieść matowe płatki w plastikowej torbie na suwak i zmiażdż wałkiem do ciasta lub szkłem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Płatki MatowePłatki Matowe
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Wałek Do CiastaWałek Do Ciasta
2
Okruchy wlać do płytkiej miski i odstawić.Używając innej płytkiej miski; ubij razem jajka, mleko, dynię, cukier, przyprawę do ciasta i wanilię.Rozgrzej dużą patelnię lub patelnię na średnim ogniu z 1-2 łyżkami tłuszczu z boczku.Obie strony chleba zanurzyć w mieszaninie dyni jaj, niech nadmiar ciasta kapać, a następnie umieścić w naczyniu z rozdrobnionych płatków matowych. W razie potrzeby delikatnie wciśnij chleb do pokruszonych płatków.
Składniki, których będziesz potrzebować
Płatki MatowePłatki Matowe
Kapanie Z BoczkuKapanie Z Boczku
DyniaDynia
WaniliaWanilia
ZbożaZboża
ChlebChleb
CukierCukier
JajkoJajko
MlekoMleko
świeże Liście Bazylii, Umyte I Odsączoneświeże Liście Bazylii, Umyte I Odsączone
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
TrzepaczkaTrzepaczka
1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)
3
Na rozgrzaną patelnię włożyć płatki płatkowe i gotować przez około 3-4 minuty z każdej strony, aż matowe płatki będą złocisto brązowe i ciasto ugotowane. Powtórz z pozostałym chlebem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Płatki MatowePłatki Matowe
ZbożaZboża
ChlebChleb
TostyTosty
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
4
Dodatkowe 1-2 łyżki tłuszczu boczku mój być potrzebne.
Składniki, których będziesz potrzebować
Kapanie Z BoczkuKapanie Z Boczku
5
Podawać na ciepło z masłem i syropem!
Składniki, których będziesz potrzebować
MasłoMasło
SyropSyrop
TrudnośćNormalny
Gotowe W13 m.
Porcje3
Ocena Zdrowia15
Magazyn