Boczek Klonowo-Orzechowy
Boczek Klonowo-orzechowy to jaskiniowiec, bezglutenowy, bezmleczny i pierwotny przepis z 4 porcjami. Ta przystawka ma 526 kalorii, 11g białka, oraz 46 g tłuszczu na porcję. Na 2,31 zł za porcję, ten przepis okładki 12% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Przynosi wam to moje przepisy. Mieszanka syropu klonowego, pekan, boczek i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 5 minut. Ogólnie ten przepis zarabia nie tak ogromny spoonacular wynik 39%. Spróbuj Klonowy Pekan-Crusted Bacon, Klonowo-orzechowe lody z boczkiem kandyzowanym, oraz Tosty francuskie Nadziewane klonem, orzechami i bekonem dla podobnych receptur.
Instrukcje
Boczek zanurzyć w syropie, pozwalając nadmiar odsączyć; naciśnij na pekan.
Umieść boczek na lekko nasmarowanym stojaku w 15-x 10-calowej patelni jellyroll.
Piec w temperaturze 400 przez 25 minut; obrócić i piec jeszcze 5 minut.