Boczek Kanadyjski Suszony Klonem

Boczek kanadyjski utwardzony klonem jest bezglutenowe danie główne. Ten przepis służy 3. Na $10.09 za porcję, ten przepis okładki 49% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 136g białka, 25 g tłuszczu, oraz w sumie 1200 kalorii. 39 osób było pod wrażeniem tego przepisu. Mieszanka rodzaju ognia: pośrednie, pieprz, schab i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis tak przepyszne. Aby wykorzystać liście laurowe można śledzić to danie główne z Urocze Babeczki Jabłkowe jako deser. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 120 godzin. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 90%. Ten wynik jest znakomity. Spróbuj Papryka z czarnego pieprzu wypełniona Vermont Cheddar i ziołową jajecznicą i Klonowo-musztardową szkliwioną boczkiem kanadyjskim, Klonowy Łosoś Peklowany, oraz Kanadyjskie Ciasteczka Klonowe dla podobnych receptur.
Instrukcje
Aby wyleczyć, połącz 1 litr wody, sól koszerną, syrop klonowy, brązowy cukier, różową sól, liście laurowe, czosnek i ziarna pieprzu w średnim rondlu. Doprowadzić do wrzenia na dużym ogniu, mieszając w celu rozpuszczenia soli i cukru. Gotować przez 1 minutę, a następnie zdjąć z ognia.
Przenieść do dużego pojemnika i wymieszać w pozostałych 3 litrach wody.
Umieścić w lodówce, aż do całkowitego ostygnięcia. Całkowicie zanurzyć schab w kuracji i odstawić do lodówki na 3 do 5 dni.
Wyjąć wieprzowinę z kuracji i umieścić w dużym pojemniku.
Dodać wystarczającą ilość świeżej wody, aby całkowicie zanurzyć schab.
Odstawić na 30 minut, następnie wyjąć wieprzowinę z wody i osuszyć ręcznikami papierowymi.
Rozpal palacza lub grilla do 107°, dodając kawałki dymu kawałki drewna, gdy w temperaturze. Gdy drewno jest zapalone i wytwarza dym, umieścić wieprzowinę i gotować, aż termometr natychmiastowy odczytu zarejestruje 140 stopni po włożeniu do najgrubszej części schabu, około 2 do 3 godzin.
Schłodzić wieprzowinę przez 30 minut. Pokroić i smażyć na patelni przed podaniem.