Boczek Jalapeno Poppers
Boczek Jalapeno Poppers jest bezglutenowy, pierwotny i przyjazny dla fodmap hor d ' oeuvre. Jedna porcja zawiera 168 kalorii, 6G białka, oraz 15 g tłuszczu. Ten przepis serwuje 2 i kosztuje 58 centów za porcję. Niewiele osób zrobiło ten przepis, a jeden powiedziałby, że trafił na miejsce. Mieszanka papryki jalapeno, sera colby, sera śmietankowego i garści innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak przepyszny. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 30 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na wynik 18%. Ten wynik nie jest taki niesamowity. Spróbuj BBQ Bacon Jalapeño Poppers, Boczek Jalapeno Poppers, oraz Boczek I Jabłko Jalapeño Poppers podobnych receptur.
Instrukcje
Na małej patelni gotować boczek na średnim ogniu, aż będzie częściowo ugotowany, ale nie chrupiący.
Zdejmij do papierowych ręczników, aby spuścić; ogrzać.
Sery połączyć; rozłożyć na każdą połowę pieprzu. Owiń kawałek boczku wokół każdej połowy pieprzu.
Umieścić na blasze do pieczenia.
Piec bez przykrycia w temperaturze 350° przez 20-25 minut lub aż boczek będzie chrupiący i nadzienie zostanie rozgrzane.
Polecane wino: Cava, Grenache, Shiraz
Chili działa naprawdę dobrze z Cava, Grenache i Shiraz. Te soczyste Czerwienie nie mają zbyt dużo taniny (ważne dla pikantnych potraw), ale wino musujące, takie jak cava, może jeszcze lepiej oswoić ciepło. Możesz spróbować Poema Cavan Extra Dry. Recenzenci bardzo lubią to z 4,5 na 5 gwiazdek i ceną około 13 dolarów za butelkę.
![Poema Cava Extra Dry]()
Poema Cava Extra Dry
Pokazuje ostre aromaty zielonych jabłek, kredy i wiosennych kwiatów oraz świeże, pikantne owocowe smaki w ustach ze śladem słodyczy, która jest dobrze zrównoważona przez kwasowość.Świetny aperitif, to wino łączy się również z przystawkami i pikantnymi tartami.