Boczek Jalapeno Poppers

Boczek Jalapeno Poppers
Boczek Jalapeno Poppers jest bezglutenowy, pierwotny i przyjazny dla fodmap hor d ' oeuvre. Jedna porcja zawiera 168 kalorii, 6G białka, oraz 15 g tłuszczu. Ten przepis serwuje 2 i kosztuje 58 centów za porcję. Niewiele osób zrobiło ten przepis, a jeden powiedziałby, że trafił na miejsce. Mieszanka papryki jalapeno, sera colby, sera śmietankowego i garści innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak przepyszny. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 30 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na wynik 18%. Ten wynik nie jest taki niesamowity. Spróbuj BBQ Bacon Jalapeño Poppers, Boczek Jalapeno Poppers, oraz Boczek I Jabłko Jalapeño Poppers podobnych receptur.

Instrukcje

1
Na małej patelni gotować boczek na średnim ogniu, aż będzie częściowo ugotowany, ale nie chrupiący.
Składniki, których będziesz potrzebować
1-1/2 Szklanki Startego Sera Cheddar Potrójnie Cheddar KRAFT® Z Nutą PHILADELPHIA®, Podzielonego1-1/2 Szklanki Startego Sera Cheddar Potrójnie Cheddar KRAFT® Z Nutą PHILADELPHIA®, Podzielonego
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pecorino O Grubości 1/4 CalaPecorino O Grubości 1/4 Cala
2
Zdejmij do papierowych ręczników, aby spuścić; ogrzać.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
8 Sztuk 1-uncjowych, Pojedynczo Pakowanych Paluszków Serowych8 Sztuk 1-uncjowych, Pojedynczo Pakowanych Paluszków Serowych
3
Sery połączyć; rozłożyć na każdą połowę pieprzu. Owiń kawałek boczku wokół każdej połowy pieprzu.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Tubka Gotowego Ciasta Na Pizzę Kupionego W Sklepie1 Tubka Gotowego Ciasta Na Pizzę Kupionego W Sklepie
Funtów Jeżyn (okołoFuntów Jeżyn (około
1-1/2 Szklanki Startego Sera Cheddar Potrójnie Cheddar KRAFT® Z Nutą PHILADELPHIA®, Podzielonego1-1/2 Szklanki Startego Sera Cheddar Potrójnie Cheddar KRAFT® Z Nutą PHILADELPHIA®, Podzielonego
3/4 Szklanki Posiekanej świeżej Bazylii3/4 Szklanki Posiekanej świeżej Bazylii
4
Umieścić na blasze do pieczenia.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Szczypta Płatków Czerwonej PaprykiSzczypta Płatków Czerwonej Papryki
5
Piec bez przykrycia w temperaturze 350° przez 20-25 minut lub aż boczek będzie chrupiący i nadzienie zostanie rozgrzane.
Składniki, których będziesz potrzebować
1-1/2 Szklanki Startego Sera Cheddar Potrójnie Cheddar KRAFT® Z Nutą PHILADELPHIA®, Podzielonego1-1/2 Szklanki Startego Sera Cheddar Potrójnie Cheddar KRAFT® Z Nutą PHILADELPHIA®, Podzielonego
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Posiekana Cebula (2 Cebule)Posiekana Cebula (2 Cebule)

Polecane wino: Cava, Grenache, Shiraz

Chili działa naprawdę dobrze z Cava, Grenache i Shiraz. Te soczyste Czerwienie nie mają zbyt dużo taniny (ważne dla pikantnych potraw), ale wino musujące, takie jak cava, może jeszcze lepiej oswoić ciepło. Możesz spróbować Poema Cavan Extra Dry. Recenzenci bardzo lubią to z 4,5 na 5 gwiazdek i ceną około 13 dolarów za butelkę.
Poema Cava Extra Dry
Poema Cava Extra Dry
Pokazuje ostre aromaty zielonych jabłek, kredy i wiosennych kwiatów oraz świeże, pikantne owocowe smaki w ustach ze śladem słodyczy, która jest dobrze zrównoważona przez kwasowość.Świetny aperitif, to wino łączy się również z przystawkami i pikantnymi tartami.
TrudnośćNormalny
Gotowe W30 m.
Porcje2
Ocena Zdrowia1
Rodzaje PotrawDodatki
Magazyn