Boczek i Swiss Wraps z pastą Adobo

Boczek i Swiss Wraps z pastą Adobo
Boczek i Swiss Wraps z pastą Adobo mogą być tylko głównym daniem, którego szukasz. Na 1,89 zł za porcję, ten przepis okładki 18% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 4. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 17g białka, 20 g tłuszczu, oraz w sumie 385 kalorii. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 21 minut. Mieszanka pomidora, cienka cebula, sałata rzymska, i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis tak aromatyczny. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 57%, co jest solidne. Spróbuj Hot Swiss & Almond Spread, Gorące Szwajcarskie i migdałowe Spread, oraz Swiss Chard Wraps dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Wyjąć 1 łyżeczkę sosu adobo z puszki. Rezerwy chiles i pozostały sos adobo do innego użytku.
Składniki, których będziesz potrzebować
SOS AdoboSOS Adobo
Papryka ChiliPapryka Chili
2
Połącz 1 łyżeczkę sosu adobo, śmietanę i czosnek w małej misce, mieszając do wymieszania.
Składniki, których będziesz potrzebować
SOS AdoboSOS Adobo
Kwaśna śmietanaKwaśna śmietana
CzosnekCzosnek
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Cukierki Peachie-oCukierki Peachie-o
3
Rozprowadzić mieszankę sosu adobo równomiernie na okładach kanapkowych. Ułóż 3 połówki boczku w poprzek na środku każdego zawijania. Na wierzch każdego plasterkiem sera. Wierzch równomiernie z cebulą, pomidorem i sałatą. Zaczynając od krótkiego końca, zwiń okłady; przeciąć na pół.
Składniki, których będziesz potrzebować
SOS AdoboSOS Adobo
SałataSałata
SerSer
Funtów Jeżyn (okołoFuntów Jeżyn (około
PomidorPomidor
BoczekBoczek
CebulaCebula
3/4 Szklanki Posiekanej świeżej Bazylii3/4 Szklanki Posiekanej świeżej Bazylii
RolkaRolka

Wyposażenie

TrudnośćNormalny
Gotowe W21 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia10
Magazyn