Boczek Cukrowy

Boczek Cukrowy
Boczek Sugarplum może być tylko przystawką, której szukasz. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezglutenowy, bezmleczny i przyjazny dla fodmap przepis ma 171 kalorii, 4G białka, oraz 11g tłuszczu na porcję. Na 42 grosze za porcję, ten przepis okładki 2% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 8. Jeśli masz bekon, brązowy cukier, cynamon i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Przynosi wam to moje przepisy. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 45 minut. Ogólnie ten przepis zarabia bardzo zły (ale nadal naprawialny) wynik łyżki 10%. Spróbuj Sugarplum Biscotti, Tort Sugarplum, oraz Sugarplum Brunch Ring dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
W misce, połączyć brązowy cukier i cynamon.
Składniki, których będziesz potrzebować
Brązowy CukierBrązowy Cukier
CynamonCynamon
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
2
Każdy plasterek boczku pokroić na pół w poprzek; każdy plasterek wymieszać z brązowym cukrem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Brązowy CukierBrązowy Cukier
BoczekBoczek
3
Przekręć plastry boczku i umieść w niedużej patelni do pieczenia 13 "x9".
Składniki, których będziesz potrzebować
BoczekBoczek
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Do PieczeniaPatelnia Do Pieczenia
4
Piec w temperaturze 350 stopni przez 15 do 20 minut, aż bekon będzie chrupiący, a cukier bąbelkowy.
Składniki, których będziesz potrzebować
BoczekBoczek
CukierCukier
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
5
Umieść boczek na folii aluminiowej do ostygnięcia.
Składniki, których będziesz potrzebować
BoczekBoczek
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Folia AluminiowaFolia Aluminiowa
6
Podawać w temperaturze pokojowej.
TrudnośćŚredni
Gotowe W45 m.
Porcje8
Ocena Zdrowia0
Rodzaje PotrawDodatki
Magazyn