Boczek-Cheddar kurczak i ziemniaki
Boczek-Cheddar kurczak i ziemniaki może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Ten przepis służy 1. Na 6,1 USD za porcję, ten przepis okładki 63% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja zawiera 2321 kalorii, 112g białka, oraz 168 g tłuszczu. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Jeśli masz cebulę, ziemniaki, pietruszkę i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Aby zużyć cebulę można śledzić to danie główne z Candy Corn Cupcakes jako deser. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 2 godziny. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 85%. Ten wynik jest spektakularny. Spróbuj Kurczak zawinięty w boczek, Cheddar i paczki Jalapeno z ziemniakami Fingerling, Cheddar Boczek Dwa Razy Pieczone Ziemniaki, oraz Boczek i Cheddar smażone ziemniaki dla podobnych receptur.
Instrukcje
SOS polać kurczakiem w płytkim naczyniu. Przechowywać w lodówce 30 min. do marynowania.
Rozgrzać piekarnik do 204°.boczek gotować na dużej patelni na średnim ogniu, aż ostry.
Usuń boczek z patelni, zastrzegając 1 łyżkę. kapie na patelni.
Odcedzić boczek na papierowych ręcznikach.
Dodać ziemniaki i cebulę do zastrzeżonych kapieli; gotować 5 min., mieszając od czasu do czasu.
Zdjąć z ognia. Pokruszony bekon.
Dodać do mieszanki ziemniaków; lekko wymieszać. Łyżka do naczynia do pieczenia 13x9 cali.
Wyjąć kurczaka z marynaty; wyrzucić marynatę.
Umieścić kurczaka na mieszaninie ziemniaków.
Piec 55 min. do 1 godziny lub do czasu, aż ziemniaki będą miękkie i kurczak jest gotowy (165F). Top z serem i pietruszką.