Boczek, cebula i Cheddar chleb piwny
Nigdy nie można mieć zbyt wiele receptur chleba, więc dać boczek, cebula, i Cheddar piwo chleb spróbować. Na 58 centów za porcję, ten przepis okładki 12% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis sprawia, że 8 porcji z 325 kalorii, 11g białka, oraz 10 g tłuszczu każdy. Jeśli masz sól, proszek do pieczenia, ser cheddar i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Można się nim cieszyć w każdej chwili, ale jest to szczególnie dobre dla Dzień Ojca. Przepis ten zachwycił 276 osób. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 1 godzina i 5 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 60%. Ten wynik jest całkiem niezły. Spróbuj Chleb piwny z bekonem i cheddarem, Boczek Cheddar Piwo Chleb, oraz 100% Pełnoziarnisty Cheddar Bekon Piwo Chleb dla podobnych receptur.
Instrukcje
Wyreguluj stojak piekarnika do pozycji środkowej i rozgrzej do 350 [°]. Boczek gotować na dużej patelni na średnim ogniu, aż ostry, o 5 protokół.
Przełożyć na talerz wyłożony papierowym ręcznikiem.
Dodać cebulę i tymianek do tłuszczu boczku i gotować, mieszając, aż złoty kolor, o 6 protokół.
Przełożyć do dużej miski i lekko ostudzić.
Dodaj mąkę, proszek do pieczenia, sól i ser cheddar i wymieszaj, aż wszystkie składniki zostaną równomiernie włączone. Boczek pokruszyć i dodać do mieszanki.
Nasmarować Bochenek, następnie wlać piwo na mieszaninę mąki i wymieszać, aż ciasto uformuje się.
Ciasto wyłożyć na natłuszczoną patelnię i wstawić do piekarnika.
Wyjąć z piekarnika i pozostawić do ostygnięcia przez 15 minut.
Wyjąć z patelni Bochenek, pokroić i podawać.