Boczek - Balsamiczne Jajka
Boczkowo-balsamiczne jajka Deviled może być tylko hor d ' oeuvre szukasz. Na 22 grosze za porcję, ten przepis okładki 3% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis sprawia, że 24 porcje z 80 kalorii, 3G białka, oraz 7G tłuszczu każdy. Jest to niedrogi przepis dla fanów amerykańskiej kuchni. 99 osób wypróbowało i polubiło ten przepis. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Jeśli masz jajka, cebulę, majonez i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe i bezmleczne dieta. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 19%, co jest raczej złe. Podobne przepisy to Boczek Balsamiczny Jajka Zapiekane, Boczek - Balsamiczne Jajka, oraz Parsi Deviled Eggs - Indian inspirowane deviled jajka mają kolendry, sok z limonki i miód w nich, aby je pyszne.
Instrukcje
Umieść jajka w dużym garnku w jednej warstwie i napełnij wodą, aby pokryć je o 1 cal. Przykryć rondel i doprowadzić wodę do wrzenia; natychmiast zdjąć z ognia i pozostawić jajka w gorącej wodzie na 15 minut.
Drenaż. Jajka schłodzić pod zimną bieżącą wodą w zlewie. Obierz i podziel na pół wzdłuż. Oddzielić żółtka od białek, umieszczając żółtka w misce; białka ułożyć zaokrągloną stroną w dół na półmisku.
Umieść boczek w dużej, głębokiej patelni i gotować na średnim ogniu, obracając od czasu do czasu, aż równomiernie rumiane, o 10 protokół.
Osuszyć na wyłożonej ręcznikiem papierowym talerzu; posiekać.
Żółtka rozgnieść widelcem.
Dodać boczek, majonez, cebulę, cukier, ocet, sól selera i pieprz; mieszać aż do całkowitego połączenia. Łyżka mieszanki do białek.
Dekoruj natką pietruszki.