Bochenki Mięsne Po Azjatycku
Azjatyckie bochenki mięsne to bezglutenowe i bezmleczne danie główne. Ten przepis sprawia, że 6 porcji z 323 kalorie, 28g białka, oraz 10 g tłuszczu każdy. Na 2,26 zł za porcję, ten przepis okładki 19% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Mieszanka kasztanów wodnych, mielona wieprzowina, ząbki czosnku i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Aby zużyć sól można śledzić to danie główne z Przepis Na Jabłko jako deser. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 51%. Ten wynik jest dobry. Podobne przepisy to Mini bochenki mięsne po grecku z sałatką z rukoli, Bochenki mięsne Eda, oraz Małe Bochenki Mięsne.
Instrukcje
Krakersy umieścić w robocie kuchennym; proces, aż drobno posiekane.
Połączyć okruchy krakersów, indyk, wieprzowina, zielona cebula, 1/4 szklanki hoisin, i pozostałe składniki z wyjątkiem gotowania w sprayu w dużej misce.
Kształt mieszaniny do 6 (5 x 2 1/2-calowy) bochenki na patelni brojlerów pokrytych sprayem do gotowania; rozprzestrzeniać 2 łyżeczki hoisin na wierzchu każdego bochenka mięsa.
Piec w temperaturze 350 przez 45 minut lub aż termometr zarejestruje 16