Bochenki Drabinkowe Malinowo-Serowe

Bochenki Drabinkowe Malinowo-Serowe
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na hor d ' oeuvre, więc wypróbuj bochenki drabinkowe z Malinowo-śmietankowym serem. Za 41 centów za porcję, ten przepis okładki 3% Twoje dzienne zapotrzebowanie na witaminy i minerały. Ten przepis służy 16. Jedna porcja zawiera 139 kalorii, 2G białka, oraz 10g tłuszczu. Jest to dobra opcja, jeśli śledzisz Wegetariańskie dieta. Niewiele osób przygotowało ten przepis, a 1 powiedziałby, że trafił w sedno. Od przygotowania do talerza ten przepis zajmuje około 1 godzina. Jeśli masz pod ręką wodę, szybko rosnące drożdże, jajko i kilka innych składników, możesz to zrobić. Biorąc wszystko pod uwagę, zdecydowaliśmy się na ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 10%. Ten wynik można poprawić. Podobne przepisy obejmują Mini bochenki dyniowe z lukrem z twarogu cynamonowego, Karmelowe ziemniaki  " malinowy ser śmietankowy francuskie tosty z syropem malinowym, oraz Malinowe Kruche Serca I Malinowy Serek Śmietankowy Dip Marshmallow.

Instrukcje

1
W dużej misce wymieszaj 2 szklanki mąki, cukru, drożdży, soli i proszku do pieczenia. W małym rondelku podgrzej maślankę, śmietanę, masło i wodę do 120°-130°; Dodaj do suchych składników. Pokonaj na średniej prędkości przez 2 minuty.
Składniki, których będziesz potrzebować
Proszek Do PieczeniaProszek Do Pieczenia
MaślankaMaślanka
Kwaśna śmietanaKwaśna śmietana
MasłoMasło
Mąka UniwersalnaMąka Uniwersalna
CukierCukier
WodaWoda
DrożdżeDrożdże
SólSól
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Z SosemPatelnia Z Sosem
Cukierki Peachie-oCukierki Peachie-o
2
Dodaj jajko, ekstrakt i 1/2 szklanki mąki; ubij 2 minuty dłużej. Dodaj tyle pozostałej mąki, aby uzyskać miękkie ciasto.
Składniki, których będziesz potrzebować
EkstraktEkstrakt
CiastoCiasto
Mąka UniwersalnaMąka Uniwersalna
JajkoJajko
3
Obróć ciasto na posypaną mąką powierzchnię; ugniataj, aż będzie gładkie i elastyczne, około 6-8 minut. Przykryj i odstaw na 10 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
CiastoCiasto
4
W międzyczasie w małej misce ubij serek śmietankowy, cukier, mąkę i żółtko na gładką masę; odstawić.
Składniki, których będziesz potrzebować
Serek śmietankowySerek śmietankowy
żółtko Jajażółtko Jaja
Mąka UniwersalnaMąka Uniwersalna
CukierCukier
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Cukierki Peachie-oCukierki Peachie-o
5
Podziel ciasto na pół.
Składniki, których będziesz potrzebować
CiastoCiasto
6
Zwiń każdy kawałek w 12 cali. x 10-w. prostokąt; umieść na natłuszczonych blachach do pieczenia.
Składniki, których będziesz potrzebować
RolkaRolka
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Blacha Do PieczeniaBlacha Do Pieczenia
7
Rozłóż mieszankę serów na środku każdego prostokąta. Wymieszaj dżem; łyżka nad mieszanką sera.
Składniki, których będziesz potrzebować
SerSer
20 Do 25 Całych Liści Szpinaku20 Do 25 Całych Liści Szpinaku
DżemDżem
8
Na każdym długim boku wyciąć 3/4 cala.- szerokie paski około 2-1 / 2 cala. do środka. Zaczynając od jednego końca, złóż naprzemienne paski pod kątem w poprzek wypełnienia; ściśnij końce, aby uszczelnić. Przykryj i odstaw do podwojenia, około 1 godziny.
9
Piec w temperaturze 350° przez 15-19 minut lub na złoty kolor. Ostudzić na stojakach z drutu. Przechowuj resztki w lodówce.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
TrudnośćEkspert
Gotowe W1 h
Porcje16
Ocena Zdrowia0
Magazyn