Bochenek z mlekiem i miodem

Bochenek z mlekiem i miodem
Mleko i miód Bochenek może być dobry przepis, aby rozwinąć swoje pole receptury napoju. Ten przepis sprawia, że 3 porcje z 1737 kalorii, 47g białka, oraz 38 g tłuszczu każdy. Na $1.94 za porcję, ten przepis okładki 42% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Jeśli masz niebieloną mąkę, mąkę żytnią, sól i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za Wegetariańskie dieta. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 5 godzin. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 72%, co jest solidne. Spróbuj Czekolada mleko z orzechów laskowych i miód cynamon mleko nerkowca / Beyond migdały, Mleczna czekolada, Daktyl i orzechowy Bochenek, oraz Miód Musztarda Bochenek dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
W dużej misce rozpuścić drożdże w ciepłej wodzie. Pozostawić drożdże siedzieć, aż zacznie tworzyć pęcherzyki.
Składniki, których będziesz potrzebować
Makaron Paccheri (duża Tuba) O Długości Około 2,5 Cala I Szerokości 2 CaliMakaron Paccheri (duża Tuba) O Długości Około 2,5 Cala I Szerokości 2 Cali
Sos Pomidorowy Hunt's® Z Bazylią, Czosnkiem I OreganoSos Pomidorowy Hunt's® Z Bazylią, Czosnkiem I Oregano
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Puszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, OdsączonaPuszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, Odsączona
2
Dodać miód, masło i sól do mieszaniny drożdży. Mieszaj mąki po jednej filiżance, zaczynając od żyta. Gdy ciasto zacznie sztywnieć, przekręć je na dobrze posmarowaną mąką powierzchnię. Zagnieść przez 5 minut, dodając mąkę w razie potrzeby.
Składniki, których będziesz potrzebować
Bita Polewa I Wiśnie Maraschino Z łodygami OpcjonalnieBita Polewa I Wiśnie Maraschino Z łodygami Opcjonalnie
Laska Wanilii Przecięta Wzdłuż (lub 1 1/2 łyżeczki Ekstraktu Waniliowego)Laska Wanilii Przecięta Wzdłuż (lub 1 1/2 łyżeczki Ekstraktu Waniliowego)
Lorann Profesjonalna Kuchnia®Lorann Profesjonalna Kuchnia®
1-1/4 Szklanki Płatków Muslix Z Rodzynkami, Daktylami I Migdałami1-1/4 Szklanki Płatków Muslix Z Rodzynkami, Daktylami I Migdałami
Sos Pomidorowy Hunt's® Z Bazylią, Czosnkiem I OreganoSos Pomidorowy Hunt's® Z Bazylią, Czosnkiem I Oregano
(duża Tuba)(duża Tuba)
żytożyto
3
Umieść w wysmarowanej misce i obróć raz, aby naoliwić powierzchnię ciasta. Przykryć wilgotną szmatką. Pozostawić do wyrośnięcia w ciepłym miejscu, aż do podwojenia, około 1 do 2 godzin.
Składniki, których będziesz potrzebować
Laska Wanilii Przecięta Wzdłuż (lub 1 1/2 łyżeczki Ekstraktu Waniliowego)Laska Wanilii Przecięta Wzdłuż (lub 1 1/2 łyżeczki Ekstraktu Waniliowego)
4 łyżki Masła, Pokrojonego W Kostkę O Wielkości 1/2 Cala4 łyżki Masła, Pokrojonego W Kostkę O Wielkości 1/2 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Puszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, OdsączonaPuszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, Odsączona
4
Dziurkować ciasto i ponownie zagniatać, aż będzie gładkie. Podzielić na 3 bochenki i ugniatać jeszcze przez kilka minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
Laska Wanilii Przecięta Wzdłuż (lub 1 1/2 łyżeczki Ekstraktu Waniliowego)Laska Wanilii Przecięta Wzdłuż (lub 1 1/2 łyżeczki Ekstraktu Waniliowego)
PunchPunch
5
Ułóż bochenki w trzech naoliwionych patelniach. Odstawić do podwojenia, 1 do 2 godzin.
6
Piec w temperaturze 350 stopni F (175 stopni C) przez 20 do 30 minut, lub do złotego koloru. Schłodzić w patelniach przez 10 minut, a następnie wyjąć na blat lub stojak z drutu, aby całkowicie ostygnąć.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pomarańcze, Pokrojone W Plasterki I Przekrojone Na PółPomarańcze, Pokrojone W Plasterki I Przekrojone Na Pół
Opakowanie Mrożonej Kukurydzy, Rozmrożone, OdsączoneOpakowanie Mrożonej Kukurydzy, Rozmrożone, Odsączone
TrudnośćEkspert
Gotowe W5 hrs
Porcje3
Ocena Zdrowia31
Magazyn