Bochenek Mięsa Z Chrzanu
Ten przepis serwuje 8 i kosztuje 32 centy za porcję. Jedna porcja zawiera 76 kalorii, 3G białka, oraz 1g tłuszczu. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 1 godzina. Niewiele osób zrobiło ten przepis, a jeden powiedziałby, że trafił na miejsce. Udaj się do sklepu i odbierz sos worcestershire, chleb, chrzan i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na wynik 27%. Ten wynik nie jest tak super. Spróbuj Krem Chrzanowy Pikantny, Pikantny Bochenek marchewkowo-imbirowy, oraz Klonowe Kotlety Jagnięce Z Pikantnym Sosem Chrzanowym podobnych receptur.
Instrukcje
W dużej misce moczyć chleb w mleku przez 5 minut.
Odcedzić i wyrzucić mleko. Wymieszać z selerem, cebulą, chrzanem, musztardą, sosem chili, jajkiem, sosem Worcestershire, solą i pieprzem. Crumble wołowiny na mieszankę i dobrze wymieszać.
Kształt w bochenek w 11-in. x 7 po. naczynie do pieczenia pokryte sprayem do gotowania.
Piec w temperaturze 350° przez 45-55 minut lub aż nie pozostanie różowy, a termometr odczyta 160°.
Odstawić na 10 minut przed cięciem.
Podawać bezpośrednio lub przed pieczeniem i dodaniem keczupu, zamrozić Bochenek mięsa w pojemniku zamrażarki do 3 miesięcy.
Aby użyć mrożonego bochenka mięsnego: rozmrozić w lodówce na noc.
Piec zgodnie z zaleceniami.