Bochenek kanapkowy z szynką i serem
Bochenek kanapkowy z szynką i serem może być dobrym przepisem na poszerzenie pudełka z przepisami na danie główne. Jedna porcja zawiera 563 kalorie , 28 g białka i 35 g tłuszczu . Za 1,38 USD za porcję ten przepis pokrywa 21% dziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis jest przeznaczony dla 8 osób. 1 osoba była zadowolona, że wypróbowała ten przepis. Mieszanka grzybów, częściowo odtłuszczony ser mozzarella, ser colby i garść innych składników wystarczy, aby ten przepis był tak aromatyczny. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godziny i 5 minut . Jest to dostarczane przez Taste of Home. Z wynikiem łyżkowym wynoszącym 55% , to danie jest solidne. Spróbuj grillowanej szynki i kanapki szwajcarskiej , bochenka bananowo-kokosowego z tybetańskimi jagodami goji i bochenka z jagodami i makiem chia – bezglutenowego i bezmlecznego, jeśli szukasz podobnych przepisów.
Instrukcje
Chleb przekrój poziomo na pół. Wydrąż górną i dolną połowę, pozostawiając 1/2 cala. muszle. (Wyrzuć usunięty chleb lub zachowaj do innego użytku.)
Na dużej patelni podsmaż na oleju grzyby, paprykę, seler i cebulę do miękkości.
Zdejmij z ognia; odłożyć na bok.
Połącz majonez, przyprawę włoską i pieprz; rozsmarować na chlebie. Na spodzie chleba ułóż połowę szynki, mieszanki warzywnej i serów. Powtarzaj warstwy, w razie potrzeby delikatnie dociskając. Wymień wierzch chleba.
Zawiń szczelnie w mocną folię.
Piec w temperaturze 400° lub grilluj pod przykryciem na średnim ogniu przez 30–35 minut lub do momentu, aż się zarumieni.
Pokrój w kliny ząbkowanym nożem.