Bochenek Cebulowo-Czosnkowy
Cebula-czosnek Bochenek może być tylko przystawka szukasz. Na 74 grosze za porcję, ten przepis okładki 9% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis sprawia, że 5 porcji z 224 kalorie, 9g białka, oraz 5G tłuszczu każdy. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Mieszanka parmezanu, Bochenek, czosnek i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 55 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 33%. Ten wynik nie jest taki niesamowity. Spróbuj Cebula Szwajcarski Bochenek, Szybki Bochenek Cebuli, oraz Szwajcarski Bochenek Cebuli dla podobnych receptur.
Instrukcje
Piekarnik rozgrzać do 177°. smarować blachę ciasteczkową ze skracaniem lub sprayem do gotowania. W 7-calowej patelni, roztopić masło na średnim ogniu.
Dodać cebulę i czosnek; gotować i mieszać 2 do 3 protokół lub do miękkości.
Ostrożnie rozwałkuj ciasto.
Posmarować mieszanką cebuli. Rezerwa 1 łyżeczka sera do polewy; pozostały ser posypać równomiernie mieszanką cebuli.
Zwiń ciasto; umieść stronę szwu w dół na arkuszu ciastek.
Za pomocą ostrego lub ząbkowanego noża wykonaj 4 lub 5 ukośnych cięć na bochenku.
Piec 26 do 30 minut lub aż głęboki złoty kolor. Natychmiast usuń z arkusza cookie; cool 10 minut.
Pokroić ukośnie na plastry ząbkowanym nożem; podawać na ciepło.