Bobby ' s Sweet and Spicy Pork and Slaw Sandwich

Nigdy nie można mieć zbyt wiele przepisów dania głównego, więc dać Bobby ' ego słodkie i pikantne wieprzowina i Slaw Sandwich spróbować. Jedna porcja zawiera 464 kalorie, 52g białka, oraz 12g tłuszczu. Ten przepis służy 6. Na 2,56 zł za porcję, ten przepis okładki 33% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Mieszanka octu jabłkowego, pieprzu, brązowego cukru i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Aby wykorzystać świeży korzeń imbiru, możesz podążać za tym daniem głównym z Bez mąki migdałowe ciasteczka imbirowe jako deser. Jest idealny do 4 Lipca. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezmleczne dieta. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 3 godziny i 5 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 71%. Ten wynik jest dobry. Spróbuj Słodka i pikantna wieprzowina z grilla z azjatycką sałatką, Bobby ' s 'slaw (Rob' s Coleslaw), oraz Smażona kanapka z kurczakiem ze Slaw i pikantnym majonezem dla podobnych receptur.
Instrukcje
Zobacz jak zrobić ten przepis.
Wymieszać paprykę, czarny pieprz, sól, brązowy cukier i pieprz cayenne.
Posypać suchą rub całej polędwiczki wieprzowe i umieścić w zamykanej plastikowej torbie. Przechowywać w lodówce przez co najmniej 2 godziny, a następnie doprowadzić do temperatury pokojowej przed gotowaniem.
Każdą polędwicę pokroić na 2 lub 3 duże kawałki.
Rozgrzać olej w dużym garnku do zupy lub holenderskim piekarniku. Piecz wieprzowinę ze wszystkich stron partiami (nie chcesz przeludnić patelni), od 4 do 5 minut. Przykryć sokiem jabłkowym, octem, sosem BBQ, czosnkiem i imbirem. Doprowadzić do duszenia na średnim ogniu, a następnie przykryć i gotować na wolnym ogniu przez 30 minut, obracając od czasu do czasu.
Przełożyć wieprzowinę na czystą deskę do krojenia i rozdrobnić za pomocą 2 widelców.
Umieść rozdrobnioną wieprzowinę z powrotem do garnka i nadal gotować na średnim ogniu, odkryte, tylko do ogrzewania przez, 10 minut dłużej.
Podawać na bułkach hamburgerowych z sosem BBQ i surówką z musztardą i ogórkami.