Bob Marley ' s Reggae: szaszłyki marynowane z piersi kurczaka, grillowane i podawane z kremowym sosem ogórkowym i frytkami Yucca

Reggae Boba Marleya: marynowane szaszłyki z piersi kurczaka, grillowane i podawane z kremowym sosem ogórkowym i frytkami z juki mogą być tylko Amerykański przepis, którego szukasz. Na 4,25 zł za porcję, ten przepis okładki 47% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. To danie główne ma 1195 kalorii, 57g białka, oraz 58 g tłuszczu na porcję. Ten przepis służy 4. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Można się nim cieszyć w każdej chwili, ale jest to szczególnie dobre dla Super Bowl. Mieszanka pieprzu, cukru, mielonego pieprzu i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak aromatyczny. Aby zużyć cukier można śledzić to danie główne z Pełnoziarniste Ciasteczka Bez Cukru Rafinowanego jako deser. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 10 godzin i 15 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 76%. Ten wynik jest dobry. Spróbuj Skrzydełka Kurczaka Jerk Z Kremowym Sosem Do Zanurzania, Skrzydełka kurczaka Jerk z kremowym sosem do zanurzania, oraz Chipotle szaszłyki z kurczaka z kremowym sosem do zanurzania dla podobnych receptur.
Instrukcje
Wyposażenie specjalne: 12 drewnianych szaszłyków, moczonych w wodzie przez 2 godziny frytkownicy
Do marynaty: wymieszać cebulę, cebulę, tymianek, sól, cukier, ziele angielskie, gałkę muszkatołową, cynamon, ostrą paprykę, pieprz czarny, sos sojowy, olej i ocet. Składniki te można również łączyć w robocie kuchennym. Rozgrzej frytkownicę. Szaszłyk 2 1/2 uncji kurczaka na każdym szaszłyku.
Umieść szaszłyki w płytkim naczyniu do pieczenia i przykryj marynatą. Marynować w lodówce przez noc.
Umieść szaszłyki na gorącym grillu i grilluj, aż skończysz, około 2 do 3 minut na stronę.
Umieścić frytki Yucca w frytkownicy i smażyć frytki na złoty kolor.
Zdjąć i osuszyć na ręcznikach papierowych. Doprawić solą.
Umieść 3 szaszłyki po lewej stronie talerza.
Umieść zielony liść tai na drugim końcu talerza i top z klinem świeżego ananasa.
Umieść 6 uncji gotowanych frytek yucca na środku talerza.
Umieść 3 uncje sosu ogórkowego w filiżance Suflera obok szaszłyków i podawaj.
Dodać śmietanę i majonez.
Dodaj resztę składników i puree w blenderze.