Na 2,37 zł za porcję, ten przepis Pokrowce 30% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja zawiera 538 kalorii, 26g białka, oraz 34g tłuszczu. Ten przepis służy 10. 2 ludzie zrobili ten przepis i zrobi to ponownie. Udaj się do sklepu i odebrać mąkę, oliwę z oliwek, sos worcestershire, i kilka innych rzeczy, aby to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 4 godziny i 5 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 66%. Ten wynik jest całkiem niezły. Spróbuj Peep Cake, Mikrofalówka Peep S ' mores, oraz Placek Maślany dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
Rozgrzej piekarnik do 350 stopni F.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Żółty Cukier I Różne Posypki
2
W dużej patelni saute na średnim ogniu, dodać kiełbasę i polędwicę i doprawić płatkami czerwonej papryki, oregano, bazylia i 1/2 łyżeczki pieprzu. Wymieszać i gotować do brązowego.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cebula Hiszpańska, Pokrojona W Kostkę O Wymiarach 2,5 Cm
Do 6 Bułek Hamburgerowych, Podzielonych, Opcjonalnie
6 Szklanek Niesmacznych Kostek Farszu Lub Suchego Chleba Pokrojonego W Kostkę
Stek Porterhouse
Rzepa, Obrana I Pokrojona W Plasterki O Grubości 1/8 Cala
1 Czerwona Cebula, Mała Kostka
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)
3
Wyjąć mieszaninę mięsa z patelni do miski.
Składniki, których będziesz potrzebować
Woda, Aby Umożliwić
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy
Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)
4
Dodać cebulę na patelnię, wraz z odrobiną oleju rzepakowego, w razie potrzeby. Gotować przez 10 minut, aż lekko karmelizowany. Odstawić mięso na patelnię, następnie dodać mąkę i gotować przez 2 minuty. Deglaze patelni z bulionu wołowego i dodać sos Worcestershire. Wyreguluj przyprawę z dodatkową łyżeczką soli i pieprzu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Marynowana Fasolka Szparagowa
4 Plasterki Sera Muenster, Przekrojone Na Pół
Ostra Papryka, Jeśli To Możliwe Wędzona
8 (1/4-calowych) Grubych Plastrów Sera Szwajcarskiego
W 13 przez 9-calowe naczynie do pieczenia, dodać w mieszaninie warzyw i mięsa. Top z Asiago puree ziemniaczane i równomiernie rozprowadzić, pozostawiając 1-cal granicy mieszanki mięsa odsłonięte.
Składniki, których będziesz potrzebować
żółte Tortille Kukurydziane (15 Cm), Podgrzane
(110° Do 115°, Bez Mleka I Masła)
Ser Asiago
Chleb Orzechowo-rodzynkowy
Woda, Aby Umożliwić
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1-1/2 Kwarty Lodów O Smaku Ciasteczek I śmietanki, Zmiękczonych
7
Posypać 1/2 szklanki Asiago i wstawić do piekarnika na 1 godzinę i 15 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ser Asiago
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Żółty Cukier I Różne Posypki
8
Wyjąć z piekarnika i odstawić na 15 minut przed podaniem.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Żółty Cukier I Różne Posypki
9
Rozgrzej piekarnik do 400 stopni F.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Żółty Cukier I Różne Posypki
10
Warzywa umyć i osuszyć, położyć na blasze do pieczenia, skropić oliwą z oliwek i wrzucić do płaszcza.
Składniki, których będziesz potrzebować
żółte Tortille Kukurydziane (15 Cm), Podgrzane
Steki Z Nowojorskiego Stripsu
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Ostre Krążki Papryki, Plasterki Papryki Bananowej, Do Dekoracji Kanapek
11
Posypać solą i pieprzem i piec przez 45 do 55 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
4 Plasterki Sera Muenster, Przekrojone Na Pół
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Żółty Cukier I Różne Posypki
12
Paprykę wyjąć do plastikowej torebki, a gdy jest wystarczająco chłodna, aby obsłużyć, usunąć skórę i nasiona. Wszystkie warzywa pokroić w kostkę i połączyć z gotowanym mięsem.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 średnie Cukinie Pokrojone Wzdłuż Na Cienkie Plasterki
żółte Tortille Kukurydziane (15 Cm), Podgrzane
Cukinia Gotowana Na Parze Lub Lekko Podsmażona, Do Podania
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
3 Szklanki (6 Uncji) Smażonej Cebulki French's® Original Lub Cheddar
13
W dużym holenderskim piekarniku dodaj ziemniaki, przykryj wodą i dodaj koszerną sól. Doprowadzić do wrzenia na dużym ogniu, a następnie zmniejszyć ogień do silnego dusić i niech gotować, aż ziemniaki są przetargu widłowego, o 20 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
Rude Ziemniaki, Około 6 Uncji Każdy
(110° Do 115°, Bez Mleka I Masła)
1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
4 Szklanki Startego Sera Pepper Jack, Podzielonego
14
Odcedzić, wrócić do garnka i rozgnieść masą ziemniaczaną. W małej misce, dodać pieczony czosnek, 1 1/2 szklanki sera Asiago, masło i pieprz.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cienkie Plasterki Pikli Koperkowej Typu Delikatesowego
Ser Asiago
Barwniki Spożywcze I Kolorowy Cukier (opcjonalnie)
Rzepa, Obrana I Pokrojona W Plasterki O Grubości 1/8 Cala
(110° Do 115°, Bez Mleka I Masła)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Masher Ziemniaczany
(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy
GOYA® Groszek Mrożony, Rozmrożony
15
Wymieszać, aby dobrze połączyć, a następnie dodać do ziemniaków. Wymieszać z mlekiem i dostosować sól i pieprz, do smaku.
Składniki, których będziesz potrzebować
4 Plasterki Sera Muenster, Przekrojone Na Pół
(110° Do 115°, Bez Mleka I Masła)
3/4 Szklanki Posiekanych Ciasteczek Oreo
16
Rozgrzej piekarnik do 400 stopni F.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Żółty Cukier I Różne Posypki
17
Odciąć szczyty off czosnku i umieścić je w 12 przez 12-calowy kwadrat folii dwukrotnie.
Składniki, których będziesz potrzebować
Czosnek Goya®
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 łyżeczka Soku Cytrynowego GOYA®
18
Posypać 1 łyżeczką soli, 1 łyżeczką pieprzu i dodać gałązki rozmarynu i tymianku.
Składniki, których będziesz potrzebować
Posiekany świeży Tymianek Lub 1-1/2 łyżeczki Suszonego Tymianku, Podzielone
Bezkostna Baranina Pokrojona W Kostki O Wymiarach 3–4 Cali – Lub Można Ją Zastąpić Bezkostną łopatką Jagnięcą
Rzepa, Obrana I Pokrojona W Plasterki O Grubości 1/8 Cala
1/2 Szklanki Słodkiego Wina Marsala
19
Skropić oliwą z oliwek, szczelnie zamknąć i piec do miękkości, około 45 minut. Gdy jest wystarczająco chłodny, aby obsłużyć, wycisnąć z końca korzenia, aby uwolnić miąższ czosnku.